Van olyam fiú, aki képes lenne megérteni, hogy én a házasságig szeretném megőrizni a szüzességemet? 16/L
Sokan furcsának tartják ezt, nekem viszont nagyon fontos. Fontosnak tartom, hogy a házasságomig megőrizzem a szüzességemet, és annak adjam oda, akivel a jövőmet el tudom képzelni. Van olyan fiú, aki várna rám vajon? Természetesen vallási okai vannak ennek (keresztény vagyok), <bár nem hivatalosan, mert "papíron" református vagyok, de kereszténynek tartom magamat>
16/L
nincs
és úgysem fogod megőrízni hidd el nekem
1. A református is keresztény de te a katolikusra gondolsz ez aranyos volt
2. én épp egy ilyen vagyok jelen pillanatban aszexuális beállítottságom van
persze, vannak ilyenek.
csak a legtöbb ilyen fiú nem úgy néz ki mint valami adonisz, szóval gondolom észre se fogod venni őket :D
amúgy szerintem ez a szüzesség megőrzés a legnagyobb álszent hülyeség amit valaha hallottam.
OFF
A kereszténység egyik ága a református vallás. Amire te gondolsz, az a katolicizums lehet.
én amúgy jóval idősebb vagyok nálad, teljesen elfogadnám az ilyen lányt, szerintem még jobb is! Kell egy kis idő, mire megkomolyodik a sok fiatal, akiket csak egyvalami érdekel. te gondolod jól! rengeteg előnye van, csak a mai fiatalok ebbe lusták belegondolni.
egyébként ha kereszténynek tartod magad, a keresztények között keress majd párt is magadnak, mert úgy működik a dolog, ha egy véleményen vagytok az életvezetést illetően is. Rengeteg keresztény pár van akik tudtak várni egymásra és jól működik a házasságuk, míg a mai, másképp gondolkodó emberek házasságának jó része sajnos válással végződik. Felháborodnak h micsoda régimódi dolog ez, de nem tudják jobban csinálni, kiégnek mire házasságra kerül sor, fertőzéseket összeszednek, aggódnak h terhesek lehetnek-e mert valamit elbénáztak, aztán még el is válnak, a véletlenül becsúszó gyerekeiket meg abortálják, vagy felnevelni sem képesek normálisan egy gyereket.
na ez hosszú lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!