Mikor, és hogy mondjam el a barátomnak, h én a szüzességemet a házasságig szeretném megtartani?
A döntésemre való megjegyzéseket légyszi most hanyagoljátok, csak az válaszoljon, aki tud a kérdésre.
Csak pár napja vagyunk együtt és erről még nem esett szó. Tudom, h ezzel elég extrém eset vagyok, és szeretném, ha időben kiderülne, tehát azt gondolom, már most el kell mondanom neki!? De hogy? Egyszerűen csak jelentsem ki, mint tényt, vagy mondjam azt, h „most mondok vmit, de nem kizárt, h szakítasz velem miatta”? Hogy csináljam?
Köszönöm
19L
Én úgy gondolom h. ezt jobb még az elején letisztázni.Mert ha beléd is szeret akkor is ez tönkre teheti a kapcsolatot ha ő nem ilyen beállítottságú és túlságosan fontos neki a szex.Ha pedig te is belészeretsz akkor sokkal rosszabb a szakítás.Amúgy semmit sem csinálnál?Vagy csak a maga abehatolást hagynád a házasságig, tehát orális kényeztetés akár te neki az se jöhet szóba?Mert azzal talán könnyíthetsz a helyzeten,de ha semmi érintés nem lehetséges akkor a mai világban elég nehéz ilyen fiút találni aki kitart melletted vagy hűséges marad.Bár volt itt egyszer egy fiú aki pont ilyen lányt keresett aki a házasságig vár mert ő is addig akar várni(bár önkielégítést végez)
26/l
MOST kell elmondanod neki,így,ahogy leírtad,és indokold meg azt is,hogy miért gondolkodol így.
Ha emiatt elhagy,akkor ennek a kapcsolatnak úgy sem lett volna jövője. Találhatsz még olyan férfit,aki elfogadja a döntésedet. Nem te vagy az egyetlen lány,aki nem akar az esküvő előtt szexelni.
Sokkal rosszabb lenne,ha már érzelmileg jobban kötődtök egymáshoz,és akkor mondani el.
Örülök,hogy még vannak rendes lányok is,akinek nem a tapasztalat szerzés a fontos.
Az orálist pedig felejtsd el. Ma ugyan divat,de nagyon sokan tartják gusztustalannak.
Igazad van,én is sok jól működő házasságot ismerek,ahol vártak a nászéjszakáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!