Nemrég vesztettem el a szűzességemet, normális az hogy 6-7 alkalomnál nincs még orgazmus? Ha nem mi lehet ennek az oka? a barátomnak van orgazmusa, csak nekem nem, így meg elég rossz az egész.
Esetleg próbáljon meg a párod, kézzel, szájjal izgatni. Nekem az első barátommal, akivel lefeküdtem nem is volt soha. Utána jöttem össze egy tapasztaltabbal, aki tudta mit, hogyan, és csodálatos volt.
Engem a párom kézzel,szájjal szokott izgatni az előjátéknál, addig, amíg nincs orgazmusom. Így mindig van.
Szex közben nem mindig, függ attól, milyen pózban vagyunk. Engem a lovagló izgat a legjobban, mert ilyenkor teljesen bennem érzem, ilyenkor mindig elmegyek, viszont neki nem mindig kellemes ez a póz.
A többiben ritkán szoktam elmenni. Bár ha nagyon felizgulok, a párom miután elmegy, néha ilyenkor is tovább izgat kézzel, vagy szájjal, hogy elmenjek én is. Tapasztald ki téged mi izgat, hogy kellems.
Helló
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Ahoz, hogy orgazmusod legyen előbb ismerd meg a saját tested, hogy mi a jó neked.
Akár egyedül akár a pároddal némi petting mindíg jó :)
És némi szakirodalmat is olvashattok (Kámaszutra, Ananga Ranga )legalább a késöbbiekben változatosabb is lehet a szeretkezés. A lényeg ne add fel.
Kedves kérdező. :)
Az, hogy a párodnak már volt két barátnője az nem jelenti azt, hogy jól csinálja azt amit csinál. Nekem is volt már 2-3 barátnőm mire felhomályosított az épp aktuális párom, hogy amit csinálok nem jó és változtatni kell rajta mert úgy sem neki sem sem pedig a leendő partneremnek nem lesz jó. Az, hogy a te párod elmegy nem jelenti azt, hogy jól csinálja neki az és NEKED? Én sem vagyok egy virtuóz de "jó pap is holtig tanul"
Üdv Tibi / 36
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!