Nemrég vesztettem el a szűzességemet, normális az hogy 6-7 alkalomnál nincs még orgazmus? Ha nem mi lehet ennek az oka? a barátomnak van orgazmusa, csak nekem nem, így meg elég rossz az egész.
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 01:01
11/18 A kérdező kommentje:
Mégis hogyan tudnék rajta változatni?Mit kéne mondjak neki?
2011. aug. 21. 03:34
12/18 anonim válasza:
Egyszerű ,üljetek le és beszéljétek meg ,és próbálkozzatok minél többet ,kinek mi esik jól !!
13/18 T.T.Z. válasza:
Ismerd meg a saját tested és a párodét is jó alaposan.
Tudom ajánlani a pettingpartit behatolás nélkül is el lehet menni de legalább felfedezitek egymást :)
Vagy ha nem bírjátok ki nélküle hát variáljátok a pózókat úgy, hogy te irányítsd a dolgokat.
persze ezt mind meg kell beszélni a pároddal is mindent de ha szeret akkor megérti és bele megy a dolgokba.
Jó szórakozás :P
15/18 anonim válasza:
Mi a helyzet azóta? Sikerült elérned az orgazmust? Hogyan?
16/18 anonim válasza:
Szerintem te még nem kívánod igazából, így nem vagy eléggé felizgulva.
17/18 anonim válasza:
Szerintem az baj ha még nincs prgazmusod a 6-7 alkalomnal szolj a parodnak hogy hasznalja a nyelvet merjen erosnyelvcsapasokat a csiklodra jolesz de tolem tuti lenne orgazmusod puszi Attila😉
18/18 anonim válasza:
Kedves Tibi
Én ennyi idős vagyok mint te és még szűz.
Lány vagyok,és nagyon élvezem a szex mentes életét.
Úgy gondoltam hogy az is maradok amíg csak élek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!