A szüzességemet szeretném odaadni a barátomnak szülinapjára. Örülne neki?
anno az első szerelmemnek én is "magamat" adtam :) nem ciki egyáltalán, sőt!! elolvadt tőle :)
már, mikor tudtam, hogy jön, mécseseket gyújtottam, halk zene szólt, gyümölcs, édesség előkészítve, és a köntösöm alatt szexi fehérneműt viseltem és egy piros masnival átkötöttem a derekamat :))) nagyon meglepődött, de ennél szebb és életre szólóbb ajándékot nem adhattam volna neki :)
Shakespeare-rel szólva, "Ahogy tetszik"... :))
Bár a derék szerintem is "ráutalóbb", de ha neked combon szimpatikusabb/kényelmesebb/jobban tetszik/miegyéb, akkor ott. Csak rajtad áll. :)
Amúgy fiú vagyok, és ha én lennék a barátod, szintén elolvadnék egy ilyen ajándéktól. :) Egyáltalán nem ciki, nagyon jó gondolat ez, imádni fogja ő is. :)
Köszi,aranyosak vagytok:)Megnyugodtam:)
Viszont ha van kedvetek,írjatok ötleteket,hogy mondjuk mi legyen rajtam,vagy hogy díszítsem fel a szobát stb..bármi!! Ötletem van,de több szem többet lát,és tuti über jó a fantáziátok!:)
Amit a 19:06-os válaszoló írt az teljesen jó + leültetheted 1 székbe és egy erotikus tánccal még jobban feltüzelheted.. Hmmm...én sem felejtenék el egy ilyen ajándékot, az 100%!
Sok sikert!!!
Én biztos megdöbbennék egy ilyen ajándéktól. Mintha vakbélműtétet adnék nászajándéknak. Meg "magadat"? Ne szülinapi ajándék legyen valaki, hanem a párom. Te magad írtad, hogy mert nincs pénzed, azért gondoltál erre a megoldásra. Tehát szépen összekötötted pénzzel: kiváltod a szüzességeddel.
Szerintem inkább kézműveskedj neki valamit, van egy rakás klub, meg üzlet, ahol lehet ilyet csinálni (nem túl drága - pár száz ft). Csinálj neki egy szép estét, akárhogy is, de ne ez legyen a kimondott ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!