Van olyam fiú, aki képes lenne megérteni, hogy én a házasságig szeretném megőrizni a szüzességemet? 16/L
Sokan furcsának tartják ezt, nekem viszont nagyon fontos. Fontosnak tartom, hogy a házasságomig megőrizzem a szüzességemet, és annak adjam oda, akivel a jövőmet el tudom képzelni. Van olyan fiú, aki várna rám vajon? Természetesen vallási okai vannak ennek (keresztény vagyok), <bár nem hivatalosan, mert "papíron" református vagyok, de kereszténynek tartom magamat>
16/L
4. és 7.
Nézőpont kérdése. Szerintem önmagában a katolikusnak és a reformátusnak is aránylag kevés köze van a kereszténységhez. Egy dolog, hogy annak nevezik. ebbe hosszú lenne belemenni. (már bocs de hogy szobrok előtt leborulgatnak meg hogy kiteszik a magyar zászlót a református templomban, annak milyen köze van a kereszténységhez? a saját hagyományaikat őrizgetik csupán)
amúgy 8. voltam.
mindenképpen hívőt kellene keresned.
amúgy is probléma lenne h ő bulizni akar, te meg nem, meg ha nem is lenne olyan züllött életvezetésű, akkor is akadnának dolgok amikben nem tudtok megegyezni a világnézet miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!