Én úgy akarom elveszíteni a szüzességemet a barátnőmmel (ő is szűz), hogy egyedül vagyunk a lakásban/házban. Ez szerintetek is normális?
Figyelt kérdés
tényleg Ő a nagy szerelmem, én is szeretem, ő iszeret engem.és szerintem már itt az ideje.
17/f
2012. jún. 29. 00:01
2/11 anonim válasza:
Igen az. Mi is már arra várunk a barátnőmmel, hogy kettesben legyünk a házban, és úgy szexeljünk.
3/11 anonim válasza:
Az lenne az abnormális ha nem így akarnátok hanem egy pláza budijában.
4/11 anonim válasza:
Ez furcsa. Mások nyilvánosan szeretik.
5/11 anonim válasza:
Fura fétiseik vannak a mai fiataloknak. Házban, ráadásul kettesben, bármiféle nyilvánosság nélkül? Lol. Én még egy Beatrice koncerten a színpad mögött veszítettem el anno, de hát változnak az idők.
6/11 anonim válasza:
Hát, nem egyszerű elérni, de teljesen normális...
7/11 anonim válasza:
Lehet, hogy a barátnőd valami romantikusabbat szeretne, már mint, hogy ne otthon legyen, hanem a tóparton, vagy ilyesmi, de kérdezd meg őt...
8/11 asfdpugaq válasza:
hülye vagy ember? az a normális, ha az egész famíliát odaülteted az ágy mellé!
a nagyszülőknek érdemes 3D-s szemüveget, vagy kukkert (amivel a színházban néznek) adni.
a fiatalabb korosztálynak a nyalóka osztogatása az ajánlatos, hogy át tudják érezni a barátnőd szerepét.
10/11 anonim válasza:
Vegyétek már észre, hogy csak szórakozik a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!