Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm többször is rám mászott, és nem hajlandó megérteni, hogy én még nem szeretnék vele házasság előtt. Szerintetek szakítanom kéne vele?
Tudom, hogy a "szex csak házasság után" rettentő konzervatív, de én akkor is ezt szeretném... még nem érzem magam késznek, meg amúgysem szeretem ha egy kapcsolat azon áll vagy bukik, hogy ki milyen az ágyban.
16/F
Pedig akkor SEM magadért fog szeretni... Nők erre képtelenek. A pénzedért meg a jó tulajdonságadért fognak szeretni NEM MAGADÉRT. A csajoknak nincs lelkiismerete.
Senki, csak én ki merem mondani a tényeket amit a többség letagad hátha összejön pár csajjal amire később rámondják, hogy "szerelem" közben meg csak a csávó részéről az - ha ugyan az. Általában nem az erről a részről sem mert itt a testéért akarja megfektetni a csajt, vagy egyéb bónuszok... :D
Szerelem nincs, nem volt, nem is lesz.
Kedves #4! Köszönöm az általánosítást! Ha tudnád mennyi lány van, aki teljes szívéből tud szeretni, minden külső kiegészítő hiányában is! Én például attól élek, mert tudok 100%osan szeretni valakit, aki viszonozza is az érzéseimet. Tudnék mesélni hányszor éreztem már magam rosszul amiatt, hogy már megint ő fizetett valamit..ezért is próbálom egyenlíteni a "számlát" apró meglepetésekkel. Kívánom neked, hogy a jövőben találj egy olyan bájos lányt, aki megváltoztatja a nőkről kialakult képed :)
Kérdező: ne hagyd el csak úgy! Ezt tiszteletben kell tartania, ettől függetlenül neked is ismerned kell az ő álláspontját. Mindenképpen beszélgessetek el!
Jó de te gondolom 30 körül vagy az én korosztályom viszont a jelenlegi 18-22 évesek közé esik... Sajnos. Vagy még rosszabb, ha a következőre szorulok mert ott még alacsonyabban van a mérce.
És még mi lesz később...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!