Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve megcsalt a párom (többször is) aki mostanra a férjem! én nemrég csaltam meg egy csókkal! A fiú elég közel került hozzám akivel csókolóztam! Nem tudok dönteni. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Amúgy 6 éve vagyunk együtt ebből 1 év házasság!2013. jún. 9. 18:56
1/26 anonim válasza:
Elég gerinctelen, szemét lehetsz.
A helyedbe elválnék de sürgősen. Nem is értem, hogy mi a francnak mentél akkor férjhez, ha már előtte többször is megcsaltad. Szánalmas. Undorító ember vagy.
2/26 anonim válasza:
Pofa kell ahhoz, hogy minden reggel a férjed szemébe tudj nézni!
3/26 anonim válasza:
És most tudtad meg házasság után h megcsalt?
Vagy annyi eszed volt, hogy így mentél hozzá ezzel a tudattal?
4/26 anonim válasza:
Persze ez a férjedre is vonatkozik
5/26 anonim válasza:
Kár volt hozzámenned, most akkor ezzel a sráccal lehetnél.
6/26 A kérdező kommentje:
Bocsi de ő csalt meg nem én őt!!
2013. jún. 9. 18:59
7/26 anonim válasza:
mi a fenének mentél hozzá? ennek a kapcsolatnak semmi értelme.
8/26 anonim válasza:
Szerintem nagyon nagy kedvesség volt tőled hogy megbocsájtottál a férjednek/párodnak.ha ő megtudja hogy most te csaltad sztem azért még mindig szégyellhetné magát és valami olyasmi tudat lehetne a fejében hogy jogos volt a visszavágás vagy micsoda.Bár neked nem kellett volna úgymond lesüllyedni a párod szintjére.
9/26 anonim válasza:
Ha a házasságotok elôtt 4szer megcsalt...nem gondoltad esetleg,hogy utána is lehet megfog csalni?Én nem mertem volna hozzámwnni az biztos.Te csókolóztál egy sráccal és tetszik neked....Érdekes egy házasság megkell hagyni.
10/26 anonim válasza:
egy rib@nc vagy, erre nincs mentség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!