Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve megcsalt a párom (többször is) aki mostanra a férjem! én nemrég csaltam meg egy csókkal! A fiú elég közel került hozzám akivel csókolóztam! Nem tudok dönteni. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Amúgy 6 éve vagyunk együtt ebből 1 év házasság!2013. jún. 9. 18:56
21/26 anonim válasza:
Szerintem, ha hat éve együtt vagytok és őt választottad férjedül, tehát társadul az egész életre, akkor biztos nagyon szereted. Sajnos természetes, hogy vannak hullámvölgyek egy házasságban és sajnos az is megesik, hogy megismersz valakit, aki mást, izgalasabbat nyújt, mint a monoton házasság. Vajon meg van-e ebben a férfiban mindaz a jó, ami miatt a férjedet kiválasztottad? vajon nem unod e meg, nem hagy e majd alább a lángolás? Én egy szalmaláng miatt nem akarnék veszni hagyni egy friss házasságot, nem valószínű, hogy elhagynám a férjem, persze nem tudom mit érzel az új férfi iránt, hisz mondják, hogy a szerelem vak...
22/26 A kérdező kommentje:
Tudod nem a másik fickó miatt válnék el...igen a férjem nagyon nehéz eset és h most kiderült ez a megcsalás hááát elgondolkodtam 23 évesen megéri e ez nekem...
2013. jún. 10. 20:27
23/26 anonim válasza:
Tudom, nem tartozik ránk, csak a döntés szempontjából számomra lényeges info lenne, hogy van e már gyereketek?
24/26 A kérdező kommentje:
Nem nincs gyerek...
2013. jún. 10. 21:03
25/26 anonim válasza:
Akkor voltál hülye, amikor hozzámentél azok után hogy megcsalt nem egyszer. Ilyenhez hozzámenni? Én úgy gondolom hogy részedről a megcsalás már csak emiatt is várható volt, nem okollak érte.
Ezért nem érdemes együtt maradni megcsalás után... Ott már sem tisztelet, sem bizalom, sem hűség nem várható. Sokan csak etetik ezzel saját magukat, pedig nem jól gondolják - mert azon a ponton mindennek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!