Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve megcsalt a párom (többször is) aki mostanra a férjem! én nemrég csaltam meg egy csókkal! A fiú elég közel került hozzám akivel csókolóztam! Nem tudok dönteni. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Amúgy 6 éve vagyunk együtt ebből 1 év házasság!2013. jún. 9. 18:56
11/26 A kérdező kommentje:
Kedves első kommentelő én most csaltam meg egy csókkal!ő házasság előtt csinálta (szexelt) de még csak most tudtam meg!Nem a legjobb a kapcsolatunk sokat veszekszünk de valamiért nem tudjuk elengedni egymást!!eléggé padlón vagyok!!azt mondtam h meg tudom bocsájtani de nincs olyan nap mikor ne jutna eszembe!és mikor megtudtam 100%ra rákérdeztem és akkor is a szemembe hazudott!Azt mondta eddig azért nem mondta el mert reménykedett h nem derül ki és attól félt ha kiderül akkor tuti elhagyom!!
2013. jún. 9. 19:12
12/26 anonim válasza:
mindenesetre kevés olyan hülye nő van aki 4 megcsalás után hozzámegy a pasihoz. Féltél hogy senki más nem fogja azt mondani neked h "szeretlek?"
13/26 anonim válasza:
Miért lenne r.banc? El kellene tűrnie? A férje csalta meg őt először! Ez meg csak egy csók volt..
14/26 anonim válasza:
kedves kérdező! nézd ha végig gondolod Te is tudod, sokkal jobb ezt abbahagyni, válj el, a bizalom az kell és fontos egy kapcsolatban, ha nincs vége, sajnos a fejedben lesz, hogy megcsalt, sőt eztán is megfogja tenni, így élni öngyilkosság, inkább egyedül, mint így!!
én szétszedném a babruhát, zárd gyorsan rövidre, gyorsabban helyre fogsz jönni, így meg csak vergődni fogsz, ennek nagy értelme nincs N
15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szép jelzőket nagyon jól esik! :)
Aki nem tudja értelmezni a kérdésem inkább ne válaszoljon! köszönöm!
2013. jún. 9. 19:23
16/26 anonim válasza:
o csak egy csokkal csalta meg.
vissza a suliba emberek!
18/26 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a csók is megcsalás, de ha mindenki elgondolkozik hogy ha választani kéne mit bocsájt meg egy kufircot vagy egy csókot???háát szerintem mindenki tudja a választ...
2013. jún. 9. 19:48
19/26 anonim válasza:
Igaza van valamelyik előttem szólónak. Egyszer élsz, nincs értelme egy ilyen házasságban vergődni. Inkább váljatok el, legyen esélye a férjednek is találni olyat akivel igazán boldog és neked is erre kell törekedned. A boldogságot kell keresned.
20/26 anonim válasza:
Szerintem lépj le az új pasiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!