Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz a házasság 20 éves korban?
Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 20:57
2/13 Bummer válasza:
Nem az, régen is normális volt és van ahol még mindig megszokott akár gyerek is. Csak az a lényeg, hogy jól megfontolt legyen.
3/13 anonim válasza:
Inkább meggondolatlan. Nem tudom mennyire gondoljátok komolyan vagy nem de szerintem nincs értelme egyből oltár elé állni. Éljetek együtt 3-4 évet és aztán.
Vagy készüljetek fel arra, hogy 23 évesen már elváltak lesztek.
5/13 anonim válasza:
Nem gáz..az a gáz amikor 5 évre rá el akarsz válni mert nem élted ki magad.
6/13 anonim válasza:
Az a gáz, ha úgy házasodsz, hogy ilyen gyerekes kérdések járnak a fejedben. :D
Szerintem inkább túl elhamarkodott. Én biztosan nem házasodnék meg ilyenkor, ha a párommal nagyln szeretjük egymást, akkor sem, mert ilyenkor kezdődik még csak a nagy betűs élet. Majd ha lenyugszik körülöttünk minden, csakis akkor.
7/13 anonim válasza:
Nem gáz, csak nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen fiatalon kötött házasságok többsége nem hosszú életű. A fiatalok legtöbbje éretlen, megfontolatlan, és először nem látnak a rózsaszín ködtől, aztán ha elmúlnak az illúziók, akkor meg a legkisebb probléma esetén is a váláshoz folyamodnak megoldásként. A házasság nem csak egy papír, hanem felelősséggel is jár, már ha a két fél tényleg komolyan gondolja a dolgot. Nem azt mondom, hogy 18-20-22 évesen még ott kell tartania bárkinek is, hogy "kiélje magát" (az is lehet tökéletesen boldog, aki sosem élte ki magát), és persze lehetnek olyanok, akik akár 20 évesen is érettek lelkileg is, meg érzelmileg is a házasságra. De a többség sajnos nem ilyen, már ahogy elnézem a mostani fiatalokat. Sokan fel se fogják a dolgok súlyát, bár ezen nincs is mit csodálkozni, ha azt vesszük, hogy hányan élnek céltalanul a világban, sodródnak az árral, aztán majd lesz valami.
8/13 anonim válasza:
Működhet!
Kiélés nincs, nem múlnak el a vágyak a korral. Jó lenne ha így volna, de nem működik.
9/13 anonim válasza:
nem gáz csak kell a tapasztalat előtte én is 20 éves vagyok és hozzá mehetnék a barátomhz mert 5 éve együtt vagyunk de várni akarok vele kb 5 évet aztán meglátjuk mennyire működik még jól a kapcsolat.
10/13 anonim válasza:
Utolsó, ha 10 évig nem léptek, nincs gyerek, nincs házasság akkor ennek vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!