Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menthetném meg a házasságomat?
Még csak egy éve vagyunk házasok, (bár előtte együtt voltunk már 4 évig), mégis úgy érzem, nagyon törékennyé vált minden.Hónapok óta folyamatosak a veszekedések, a sírások, ordítozások, a szex pedig kevés. Ha van, akkor is mindig a megszokott ütemben megy minden, hiába mondtam már, hogy nagyon vágyom arra, hogy feléledjen újra a tűz, ami régen megvolt. Néhány napja én megismerkedtem valakivel, és szemen köpném legszívesebben magam, de alig tudtam nemet mondani arra, amikor kérdezte, lelépünk-e. Nagyon részeg voltam, lánybuliban voltam, onnan szakadtam le és ismertem meg a pasit. Ezer éve nem éreztem ilyet, hogy ennyire akar valaki, hogy ennyire vágynak rám, teljesen beleszédültem, mert tudom, hogy a férjem szeret, én is szeretem őt, de ez a szenvedély, vágy, és hogy majd beleőrülsz, ha nem érhetsz hozzá a másikhoz, már régen eltűnt azt hiszem.
Minden elmondtam neki, meg azt is, hogy szeretném, ha olyan lenne a kapcsolatunk, mint régen, és minden erőmmel arra akarok koncentrálni, hogy a házasságunk boldog legyen, olyan, mint régen volt. Volt már valaki hasonló helyzetben?
Igenis meglehet menteni egy házasságot,csak mindkét félnek akarni kell,küzdeni!Hasonló helyzetben voltam,mint te.Sokszor vágytam egy forró ölelésre,mert a férjem nem adta meg nekem...,de nem csaltam meg,mert szerettem ennek ellenére.
Elutaztunk néhány napra,újra nevettünk,beszélgettünk,hülyéskedtünk,mint amikor megismerkedtünk!Helyrejött a házasságunk,boldogok vagyunk.A szex jobb,mint a kezdetekben!Sokat járunk haverokhoz egy kicsit kikapcsolódni is pl grillezünk,vagy csupán beszélgetünk.De ez is nagyon jó.
Szóval mindent bele kérdezô!Sikerülni fog,csak hinned kell benne!
Köszönöm, nagyon szeretem a férjemet, és tudom, hogy nincs még veszve semmi. Mardos a bűntudat, mert tudom hogy amit tettem, lehet már megcsalásnak számít ( eléggé adtam alá a lovat, hogy udvaroljon még, és élveztem, hogy akar engem )
Ez döbbentett rá hogy nagyon rossz irányba megy minden, és tenni kell vmit hogy ne hulljon minden darabokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!