Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menthetném meg ezt a kapcsolatot?
A párommal lassan fél éve vagyunk és élünk együtt. Minden nap találkozunk, minden éjjel együtt alszunk.
A nagy gond a kapcsolatunkban, a haverok, és az hogy szinte semmi intimszféránk nincsen. Nincsenek közös programjaink, amiket csak mi ketten csinálhatnánk. Mindig ott csüng valaki a nyakunkon és én kezdem egyre inkább úgy érezni mintha a haverja lennék a barátomnak és ami a legszörnyűbb, egyre inkább kezdek ő rá is haverként tekinteni.
Mikor minden reggel együtt ébredünk vagy amikor az utcán megfogja a kezem és úgy sétálunk, érzem hogy a brátnője vagyok, de a nap többi részében sajnos nem érzem ezt. A haverok mindig rajtunk csüngenek. Ha moziba megyünk vagy ha vásárolni vagy akárhová, valaki mindig ott van harmadiknak, negyediknek, ötödiknek...
Mit javasoltok, hogyan menthető meg ez a kapcsolat? A szakítás nem megoldás! Nem szeretném így eldobni ezt a kapcsolatot. Szeretem őt, nem kell senki más rajta kívül. Mégis, rossz irányba kezd változni a kapcsolatunk.
Fontos megemlítenem még: Ő teljesen biztosnak érzi ezt a kaplcsolatot, és úgy érzem napról napra egyre inkább rajong értem. Én mégis ezen rágódok már lassan 2 hónapja.
Hogy mondjam meg neki, hogy min kéne változtatni? Illetve mit tehetnék én, hogyan változtassak? Minden kérésemet teljesíti, csak nem akarok önző lenni és elszigetelni a barátaitól.
Értelmes válaszokat várok! Ti mit tennétek?
Hány évesek vagytok?
Hát én lemondanám a haverokkal való talit.Elég velük bőven hétvégén találkozni,és elmenni velük valahova szórakoni..
Nyugodtan mond meg aki átakar jönni meghívás nélkül hozzátok,hogy mos nem érsz rá.Ne szégyeld magad...Gondolom akik rajtatok csüngnek,ők egyedülállóak..
Említsd meg a párodnak is,hogy már unalmasnak érzed a kapcsolatot,mert úgyérzed nincs minőségi együtt töltött idő,és ezen jobb lenne változtatni.Ha benne van,akkor sikerülni fog..de ha nem változik semmi,akkor nem csak a haverok a gond!
Köszi a választ! Párom 20 éves, én 21 éves lány vagyok.
Az ő havejaival van a gond, és igen, mindegyik egyedülálló.
Meghívás nélkül jönnek le. Egyszer csak kopogtatnak az ajtón, stb. Úgy érzem sokszor mintha versenyeznem kellene velük hogy most ki megy el vásárolni a párommal, ki megy el moziba, ki tölt vele több időt kettesben...
Sajnos az a gyakori hogy mind jönnek velünk... -.-"
Most hívtam fel hogy mikor ér haza. Ő mondta hogy két perce érkezett meg, éppen ebédelt. Beszélgettünk pár percet telefonon, és már halottam hogy a háttérben valaki kopogtat és már érkezett is meg az egyik haverja.
Én meg megmondtam páromnak hogy inkább lejövök este ha már "oszlik a nép".
Sziia!
Én azt tenném,hogy leültetném a barátomat és elmondanám,hogy nekem sokkal több időre van szükségem,amit csak kettesben töltünk el! Nem kell a barátokat "letiltani"! Mondjuk ez csak egy ötlet: minden második nap csak ketten csináltok mindent! Így tudtok tervezgetni,hogy na mit fogunk csinálni hnap után? :-D
Sztem ez egy kicsit még össze is hoz jobban titeket!
Sok szerencsét neked! Remélem segítettem egy keveset!
szia!
Én is tapasztaltam már ezt sajnos. Általában úgy szokott ez lenni, hogyha egy pasi egyedülállávó válik (akár saját akaratábol, vagy akár őt hagyták el az mindegy) de hajlamosak arra, hogy a haverokhoz menjenek, hogy ne unatkozzanak. Azt hiszik, hogy nincs is jobb programja a másiknak annál, mint hogy nap mint nap vele kelljen foglalkozni. A pasik ilyenek. És mit fog tenni a barátod? Nem fog a haverjának hátat fordítani, vagy azt mondani neki hogy nem ér rá, mert nem akar hazudni. Mellesleg úgy gondolják hogy egy nő sem lehet fontosabb egy havernál. Mert mi van ha a nő 2-3 év múlva majd szépen kilép a kapcsolatból, a haver meg ott volt vele minden hülyeségben. Ezt neked igy nem fogja a szemedbe mondani, sőt be sem vallja hogy így gondolja. Bár amikor egy pasi nagyon szerelmes, akkor fontosabb lesz számára a nő, és szeretne minél több időt tölteni vele. A másik dolog meg az hogy azt mondtad együtt éltek. Ha nem találkoznátok mindennap akkor biztos lennének közös programjaitok. Mivel meg együtt éltek úgy gondolja a srác, hogy épp elég időt tölt veled (a pasik az együtt alvást is együtt töltött időnek tekintik... :S ) akkor miért ne lehetnének ott a haverok is??
Szóval amit én a helyedben tennék:
1) szerveznék saját programot magamnak néha a barátnőkkel, és a barátod meg hagy menjen csak el néha a haverokkal szórakozni, rá fog jönni hogy valami hiányzik :) (te)
2) mondd meg neki hogy szervezzetek közös programokat, vagy néha nyugis estéket (azt mondod nagyon szeret akkor biztos a kedvedben fog majd járni)
3) nem kell sülve - főve együtt lenni, hogy mindenhova együtt mentek, hamar meg fogjátok unni egymást :)
Remélem hogy azért találsz valami hasznosat is az irományomban ha már ilyen hosszúra sikeredett :D
Bocsi ez lemaradt:
ha pedig a haverok nem értik meg,akkor csak "bújjatok" el egy párszor,hogy ne tudják hol vagytok,vagy csak ne nyisd ki az ajtót!! :-D Egy idő után megunják,hogy kettesben is szeretnétek lenni!!
Ez nagyon jó ötlet! Megpróbálkozok vele :D
Sajnos a beszéd részén már túl vagyunk(többször is). És látom rajta hogy próbál változtatni, de lassan mennek ezek a változások.
Tehát tettlegesség kell már, és ez amit írtál már tettlegesség. Szóval megpróbálkozok vele :)
16:54, nagyon köszi! Igen teljesen így van. A pasim is így gondolja és a haverok is. Sajnos ezzel én is tisztában vagyok és meg is értem őket valamilyen szinten.
mikor erről beszéltem a párommal, akkor szinte szóról szóra ezt az érvet hozta fel. Rákérdeztem hogy mi az amit közösen szoktunk csinálni? Csak mi ketten. És ő az ágyban töltött időt említette vagy amikor pihenünk kettesben a TV előtt... :D
Kettőnk közül ő az aki sülve főve együtt akar lenni, de most megpróbálkozok ezzel a "néha nem együtt alvással".
Én is érzem hogy kezd egyhangúvá válni a dolog, és hogy unalmassá.
Nagyon köszi a választ! hasznos volt minden :D És abszolút igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!