Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan menthetném meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan menthetném meg ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A párommal lassan fél éve vagyunk és élünk együtt. Minden nap találkozunk, minden éjjel együtt alszunk.

A nagy gond a kapcsolatunkban, a haverok, és az hogy szinte semmi intimszféránk nincsen. Nincsenek közös programjaink, amiket csak mi ketten csinálhatnánk. Mindig ott csüng valaki a nyakunkon és én kezdem egyre inkább úgy érezni mintha a haverja lennék a barátomnak és ami a legszörnyűbb, egyre inkább kezdek ő rá is haverként tekinteni.

Mikor minden reggel együtt ébredünk vagy amikor az utcán megfogja a kezem és úgy sétálunk, érzem hogy a brátnője vagyok, de a nap többi részében sajnos nem érzem ezt. A haverok mindig rajtunk csüngenek. Ha moziba megyünk vagy ha vásárolni vagy akárhová, valaki mindig ott van harmadiknak, negyediknek, ötödiknek...

Mit javasoltok, hogyan menthető meg ez a kapcsolat? A szakítás nem megoldás! Nem szeretném így eldobni ezt a kapcsolatot. Szeretem őt, nem kell senki más rajta kívül. Mégis, rossz irányba kezd változni a kapcsolatunk.

Fontos megemlítenem még: Ő teljesen biztosnak érzi ezt a kaplcsolatot, és úgy érzem napról napra egyre inkább rajong értem. Én mégis ezen rágódok már lassan 2 hónapja.

Hogy mondjam meg neki, hogy min kéne változtatni? Illetve mit tehetnék én, hogyan változtassak? Minden kérésemet teljesíti, csak nem akarok önző lenni és elszigetelni a barátaitól.

Értelmes válaszokat várok! Ti mit tennétek?

2010. dec. 10. 16:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Húha hát én biztos vagyok benne, hogy az érzelmeitekkel nincs semmi baj, szeretitek ti egymást:)

De ezek a haverjai hallod...-.-

Hogy nem veszik észre magukat? :(

Mondanod kéne a párodnak, hogy téged nagyon zavar, meg mintha elvennék őt tőled, és hogy nem ártana ha leszakadnának rólatok...hát milyen már ez? Elég parasztnak tűnnek a haverjai. Lehet hogy barátodnak is terhes már ez, csak nem akarja nekik mondani.

19/L

2010. dec. 10. 17:09
 12/23 A kérdező kommentje:

Szia!

igen már mondtam neki. És látom rajta hogy néha neki is már sok. De tiszteli őket annyira hogy nem akarja őket elküldeni. Már próbált beszélni az egyikkel, aki nagyon durván lógott rajtunk. Mondtam is neki hogy lassan ha előtte kéne szeretkeznünk, az sem tűnne fel... -.-"

Ez a srác lassan kezdi is megérteni... De mivel 3an vannak, így ha az egyik épp nem is jön le, akkor még mindig ott a másik kettő.

Múltkor mondta az egyiknek hogy nem ér rá mert bemegyünk autóval a városba vásárolni. Erre a haverja mondta hogy várjuk meg, jön ő is. Teljesen természetesnek vette. Szerencsére akkor már túl votlunk egy komoly beszélgetésen a barátommal, és mondta a srácnak hogy velem akar menni. De láttam rajta hogy nagyon kínos volt neki.

Nem értem én sem, hogy miért nem veszik észre magukat 19-25 éves emberek. Mert mégcsak nem is kis idióták. És szeretem őket is, de már sok belőlük néha. Nincs párkapcsolatom, hanem olyan mintha 4 pasival élnék párkapcsolatban -.-"

2010. dec. 10. 17:16
 13/23 A kérdező kommentje:

Sőt, a legelső randinkon is ott volt két haverja. Elmentünk titokban ketten. Akkor még nem vertük nagy dobra az egészet. És fél percenként hívogatták, stb. Aztán egyszer csak azt láttuk hogy ülünk a sötétben a padon, elvagyunk ketten, és jön két másik ember. Megtalálták....

Normál esetben ilyenkor mit mondunk?: "Bocs látom zavarunk, mi megyünk is. Majd beszélünk máskor."

De ők inkább ottmaradtak.

2010. dec. 10. 17:19
 14/23 anonim ***** válasza:
Kompromisszumot is köthetnétek, veled is, a barátaival is megállapodhatna, hogy mikor kivel csinál programot.
2010. dec. 10. 17:20
 15/23 A kérdező kommentje:
igen kéne egy rendes egyensúly. e úgy látom nehezen boldogul egymaga ezzel, és én nem tudom mit tehetnék.
2010. dec. 10. 17:20
 16/23 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, inkább a barátaival van baj. Nem ártana néha durvábban is lekoptatni őket, vagy elriasztani egy nőiesebb programmal:>
2010. dec. 10. 17:24
 17/23 A kérdező kommentje:

na igen, én koptatnám, de az egyik haverja elkottyintotta, hogy neki volt egy barátnője, és az a lány olyan volt, hogy elszigetelte 3 évig a haverjaitól, és hogy én is ilyen leszek majd a párommal. Pedig a vak is látja, hogy nálunk pont az ellenkezője van.

Tehát én nem akarok bunkó mód beszólni senkinek, de lehet a következő lépésem az lesz hogy erélyesebben odamondok valamit. Mert ezt így már nem bírom.

2010. dec. 10. 17:26
 18/23 anonim ***** válasza:
Nehogy már ennyire sarkítsanak. Lehetne a párod az erélyes.
2010. dec. 10. 17:27
 19/23 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos én is ezt hiányolom.
2010. dec. 10. 17:43
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt a párod a ludas, neki kellene igényelnie a veled töltött időt a haverok helyett. Ezt a helyzetet sajnos már megszokta, nehéz lesz kirángatni. Vedd csak elő a nőies oldaladat( szexi esték, cirógatás, szeretet hullám stb) amit a haveroktól nem fog megkapni, csak ez mozdíthatja el tőlük. Nálunk is ez volt a helyzet. Ritkítsd meg a vele való talikat, legyen külön programod, d e mikor vele vagy az legyen olyan hogy várja a veled való következő talit. Tényleg elegendő kellene legyen a hétvégi haverozás neki... vagy együtt haverozni mindegy. Sok sikert, remélem sikerül jó irányba terelgetni ezt a fiút :)
2010. dec. 12. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!