Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves nő 23 éves férfi, szerelem, házasság, mit gondoltok a korkülönbségről?
Nem mindegy ki mit gondol?
Szerelemben csak ketten vagytok, semmi más nem számít!
Nem, nem értem mire gondolsz :D
Akarják egymást, összeházasodtak, csak én, mint kívülálló állandóan számolok és féltem őket.
Nem rólam van szó :)
Csak nem tudom, vagy inkább nem merem elképzelni 10 év múlva a fiút, aki 33 éves férfi lesz... Míg a barátnőm 45.
Pedig 10 év múlva jobban el tudom képzelni, egy érettebb férfit és egy jól karban tartott nőt, esetleg van 1-2 gyerek...
Most nagyon fura nekem, én is a barátnőd korosztálya vagyok, nekem 30 alatti férfi nem is kellene. Egy 23 évessel nem is tudom mit kezdenék... én nem akarok az anyukája lenni.
Szerintem, hagyd őket, s állj kívűl!
Am, mi vagy te, ujsádíró?
vannak ilyen házasságok, nem is egy
Keleti Andrea és férje között is, ha jól tudom 10 év biztos van, Gál Noémi és férje között is
de ettől több van, szóval az ő dolguk, nem a Tied N
Én 37 éves vagyok, és én sem tudnék mit kezdeni egy 12 évvel fiatalabb sráccal, inkább 12 évvel idősebbel.
Nem avatkozom bele, eszembe sem jut! Akkor nem lennének házasok :D :P
Azt hiszem csak megnyugtatást vártam.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!