Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves nő 23 éves férfi, szerelem, házasság, mit gondoltok a korkülönbségről?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 01:28
11/22 anonim válasza:
8! ez nem idős nő, amúgy az idősebb férfiak miatt szokott lenni a gond,
én meg nem tudnám elviselni, hogy a férfi legyen idősebb N
12/22 anonim válasza:
Inkább 12 vel idősebbel?
Az már inkább csoszog mint jár!:D
13/22 anonim válasza:
Én 25/F Vagyok, nálam a kb 10 évvel idősebb hőlgyeket szeretem!:D
14/22 anonim válasza:
11# De, már annak számít szülés szempontjából.
Forrás: 11. es biológia köny+ [link]
17/22 anonim válasza:
Én tuti nem szeretnék az öregebbik lenni egy házasságban, mi nők ígyis hamarabb öregszünk, nálunk ő idősebb 5 évvel és totál egykorúnak tűnünk. Na, ha még lenne is 12 év a javamra...De az ő életük, ők tudják. Csak később majd en sírjon a barátnőd, ha 10-15 év múlva megcsalja a pasi, mert ő akkor még csődör lesz a barátnőd meg elég öregecske.
18/22 anonim válasza:
talán soknak, rendkívülinek tűnik, de ha jól kijönnek, összeillenek, szeretik egymást, akkor miért ne?
19/22 anonim válasza:
Ezek a "nekem csak idősebb férfi kell" szövegek csak addig működnek, amíg nem találkozol valakivel, akinél nem számítanak ezek az elvárások.
Nekem is 10 évvel idősebb barátnőm van és korábban minden fiatalabb udvarlót elutasított. Meg én is csak fiatalabb lányokat kerestem.
20/22 anonim válasza:
A különbséggel semmi baj, az iránya szokatlan.
De hát ezek nem olyan dologk, amiben sokat kalulál az ember, - legalábbis addig jó, amíg nem.
Miért aggaszt, hogy 10 év múlva 45 lesz a barátnőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!