Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves nő 23 éves férfi, szerelem, házasság, mit gondoltok a korkülönbségről?
Köszönöm a válaszokat.
A véleményem:
12-es válaszolónak: azért a +12 év még nem csoszog ;) 47-49 év az még teljesen normál kor, még csak nem is idősödő (szerintem)
13-as: igen, megértem, hogy vágysz egy érett 35 éves nőre. A kérdés, hogy 35 évesen is egy +10-es nőre vágysz vagy akkor inkább visszafelé... :)
14-es: a szülés és a gyerek szempontjából maximálisan egyetértek, feltéve ha az ember akar gyereket.
15-ös: nem érzem hülyének. És nem azért mert a barátnőm, hanem mert egyszerűen szexuálisan és külsőleg maximálisan megtalálta azt az embert akit keresett. Nyilván utána szerette meg őt annyira, hogy azt mondja, igen én vállalom a 12 évet.
17-es: nem állok így hozzá, "hogy de ne sírjon" mert azt sem tudom mondani, hogy "én megmondtam" . Mert egyszerűen nem értem, nem tudom átélni és azonosulni vele. Azzal egyetértek, hogy a nőkön hamarabb meglátszik a koruk, én most is látom rajtuk, és nem azt, hogy a barátnőm idősebb a párjánál, hanem, hogy ő egy nagybetűs NŐ, míg a férje egy jóképű srác, de nem FÉRFI, hanem férfi. Remélem érthető a különbség.
18-as: :) igen, miért ne. Tudom, hogy nem az én feladatom a későbbieken agyalni.
19-es: érdekes amit írtál. Valószínűleg az "én soha nem tudnék fiatalabbal" kifejezés tényleg csak addig működik míg nem jön egy érzelmi sokk, pozitív értelemben. És talán náluk is csak kalandnak indult.
20-as: Nem értem, hogy milyen irányra gondolsz ami szokatlan? Nem az aggaszt, hogy a barátnőm 10 év múlva 45 lesz, hanem, hogy a srác -nem tudom miért srácozom, egyszerűen nem tudom férfinek írni- szóval ő csak 35 lesz. A férfiak szemérmetlen módon az öregségükkel egyre sármosabbak lesznek, beérnek, férfiasodnak. Míg a nőket maximum úgy jellemzik, hogy jól karbantartott, korához képest ilyen vagy olyan. És én azt gondolom, hogy 45 után már ezek a jelzők lesznek dominánsak egy nőnél, a szemérmetlenül sármos férj mellett....
21-es: húhh, gratulálok és szívből kívánom, hogy boldogok legyetek. Én csak ámulni tudok ekkora korkülönbségtől! :) Mert hiszem, hogy van őrült elsöprő szerelem, csak a tartósságát "félem".
Tényleg mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!