Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm többször is rám mászott, és nem hajlandó megérteni, hogy én még nem szeretnék vele házasság előtt. Szerintetek szakítanom kéne vele?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a "szex csak házasság után" rettentő konzervatív, de én akkor is ezt szeretném... még nem érzem magam késznek, meg amúgysem szeretem ha egy kapcsolat azon áll vagy bukik, hogy ki milyen az ágyban.
16/F
2013. júl. 19. 19:49
11/18 anonim válasza:
Mármint az erkölcsi és az érzelmi mérce zuhan.
Viszont az elvárások és anyagi követelések mércéje úgy száguld felfelé mint valami "harmadik évezredes" szuper-űrhajó.
12/18 anonim válasza:
Nem vagyok 30 :)) 16 éves vagyok, első barátom és már több, mint egy éve. Soha nem vártam el tőle semmit, mindössze szeretetet és őszinteséget.
13/18 anonim válasza:
Ja ez is jellemző, mert vannak még ilyenek mint te.
Rossz ebben: hogy ti általában elkeltek 15 évesen és mire eléritek a 18-at máris 3 éves kapcsolatotok van és utána ha lesz is másik akkor az valami abszolút "patyolatmultú és tökéletes jellemű" csávó lesz.
14/18 anonim válasza:
Szerintem írj rám, mert valamit nagyon másképp látsz, persze csak ha szeretnél:) (bocsi kérdező az off miatt)
15/18 anonim válasza:
szerintem a szerelemhez,párkapcsolathoz hozzátartozik a szex. Persze te még csak 16 vagy szóval nálad még annyira nem de egy komoly felnőtt kapcsolathoz igenis kell a szeretkezés. Hogy érezd és kívánd a másikat. Szerintem.
16/18 anonim válasza:
Én örülnék egy ilyen fiúnak. Bár erősen úgy hiszem, hogy ez egy kamu kérdés, mert ilyen férfi egyszerűen NINCS a világon. Viszont, ha ez igaz... Akkor annyit tudok mondani: hagyd el a ribit. Millió egy lány álmodik egy hozzád hasonló férfiról.
17/18 anonim válasza:
Beszéld meg vele,hogy neked ez fontos,és ha ezt nem tartja tiszteletben,akkor ez nem fog működni.
18/18 anonim válasza:
Nos velemenyem szerint ez egy hatalmas nagy hulyeseg..mi az h hazassak utan??? ha szereted elegitsd ki minden vagyat..Rita az hogy egy no akarja ezt..ez a csaj szeret teged. S hulye leszel ha emiatt kell dobjon. A sex igenis fontos egy kapcsolatban..ez segit meg kozelebb jutni valakihez...mint ahogy van szeretni"testileg is es lelkileg is" most komolyan?? mi ebben olyan nehez?? meglatod mien jo ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!