Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja megérteni, hogy nem bírom tovább?
A te tevékenységed nem nézi semmibe.
Ő mennyit dolgozik? Mikor ér haza?
Vasárnap az ebédnél, vagy utána beszélj át vele mindent. Ne támadva, de mondd el neki, hogy ez neked sok. Ezt meg azt ő is megtudná csinálni s neked az nagyon jól esne. Ha szeret, néz valamibe, akkor egy két kisebb dolgot levesz a válladról.
Eleg zagyva volt ez nekem, melyik resze a legnagyobb problemad? Az h nem segit vagy hogy tul sokat vallalsz?
Homeofficeban 2 gyerek mellett en vagy rendeltem haza vagy csak tesztat foztem ki, ra a szosz, a sajt es kozoltem h ennyi fer bele.
Ugy gondolom tulvallalod magad es a ferjed meg halatlan diszno.
Ugy bevagnam a sztrajkot ahogy o csinalja. Sutne a banat este.
Ebedre meg kapna szendvicset.
Vagy felfogja h nem vagy a cseledje vagy nezze a felhalmozodott munkadat. Ez szep szoval itt mar nem valtozik.
4.-re.
Ja, a hűtőben a tejföllel vagyok így. Első napokban tök finom volt, tegnap meg...ott ül rajta egy nagy "szőrcsomó" penész. :( Kidobtam.
Sajnos speciális diétán vagyok, emiatt a rendelés nem megoldható.
Az a bajom, hogy számára csak a saját munkája ér valamit, a másiké semmi. Évekig csesztetett, hogy bealszok korán este, igenis ki lehet bírni sokáig ébren. Minden reggel fél 6kor kelek. Most 3 napja ő is kel korán, érdekes módon este 9kor úgy alszik, mint a bunda. Természetesen erre is volt magyarázat, mert neki nagyon stresszes a munkája. Jó, hogy másé nem.
Jézusom, apám dettó ugyanez. Azt mondta, hogy ő nem azért nősült, hogy ő végezze a házimunkát.
Csak cselédnek tart téged, aki mos, főz, takarít rá. Nem lepődnék meg, ha félre is b&$zna. Szerintem válj el, jobb úgysem lesz, eleve hozzá se kellett volna menni, pláne nem gyereket szülni neki.
Sajnos ez van. Ebből válás lesz. Mint írtam, a tevékenységed nem nézi semmibe.
Én 3 kor kelek, ha délelőttös vagyok. Nem alszok be napközben. "segítek" ahol tudok. Teregetés, mosás, porszívózás stb.. Egyedül a mosogatást kerülöm. De ebből sosem volt vita. A többiért sosem kell szólnia a nejemnek. Alap, hogy közös az itthoni teher is.
S mikor látom a szemén, hogy milyen jól esik neki. Nos az az élmény pillanat megfizethetetlen. Pedig 30 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!