Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek ki ebbõl a történetbõl?
Házasságban élünk csupán néhány hónapja. Elõtte is volt mind szóbeli mind fizikai bántalmazás, de igazi hülye nõ módjára azt gondoltam, ez majd a kapcsolat “magasabb szintre” emelésével megváltozik. Nem változott semmi, ugyanúgy gusztustalan és alpári módon viselkedik, ha bántva érzi magát. Múltkor a kis drága kutyája besz.rt az autóba, én jól lecsesztem a dögöt, erre engem rúgott meg, a kutyának meg semmi!
Az a baj, hogy külföldön élünk, innen elmenni egyelõre nem tudok, mert a kialakult helyzet miatt dolgozni sem tudok, alig van meló. Igaz, hogy a Szüleim és az egyetem Magyarországhoz köt, jelenleg nincs más.
Tudna vki tanácsot adni?
Fiatal vagyok még egy ilyen sz.r élethez ...
Köszönöm.
Magyarországra nem jönne el, jó neki itt :)
Ha van sérülésed, fontos a látlelet, ne tagadhassa le. Csak hogy legyen.
Szivesen, hajrá!
Sok szerencsét!
40: "persze ezt már nem tudom meg."
Simán megtudhatod, ha tudod, kik az exei.
44: Csak előbb be kell adni a válást, mert anyagilag hátrányba kerülhet, ha eljön és nincs beadva.
De aznap, hogy beadta - és befogadták, mint hibátlan iratot!! -, megszűnik a vagyonközösség a magyar jog szerint, az adott országban viszont meg kéne kérdezni.
Magyarországon kötött házasságot otthon bontják szerintem.
Elvált nõ leszek, amit sosem akartam :(
Ez érdekeljen a legkevésbé.. sose akar az ember elválni, mert bizalommal áll hozzá, és közös jövőképpel. De van, hogy háthra kell lépni párat,hogy később jöhessen valami új, jobb.
De ne aggódj a válás miatt. Nekem pont a héten volt, igazából meglepően egyszerű és gyors folyamat is lehet belőle.
Sajnálom, igen, szomorú.:(
De ne a magad hibájának gondold!
Így tudsz csak megmenekülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!