Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek ki ebbõl a történetbõl?
Házasságban élünk csupán néhány hónapja. Elõtte is volt mind szóbeli mind fizikai bántalmazás, de igazi hülye nõ módjára azt gondoltam, ez majd a kapcsolat “magasabb szintre” emelésével megváltozik. Nem változott semmi, ugyanúgy gusztustalan és alpári módon viselkedik, ha bántva érzi magát. Múltkor a kis drága kutyája besz.rt az autóba, én jól lecsesztem a dögöt, erre engem rúgott meg, a kutyának meg semmi!
Az a baj, hogy külföldön élünk, innen elmenni egyelõre nem tudok, mert a kialakult helyzet miatt dolgozni sem tudok, alig van meló. Igaz, hogy a Szüleim és az egyetem Magyarországhoz köt, jelenleg nincs más.
Tudna vki tanácsot adni?
Fiatal vagyok még egy ilyen sz.r élethez ...
"Nem egy házhoz szállítós oldal van Európában, ahol pár nap alatt hazahozzák a cuccaidat kevesebb, mint 10 ezerért."
Komoly? Tudsz mutatni?
Ma reggel beszéltem a Szüleimmel, várnak Haza :)
Ha nem is egybõl, de pár héten belül otthon leszek.
Költöztetõ céget is elrendeztem, mindent hazaviszünk.
A rendõrséget pedig nem félek felhívni, ha kell!
Köszönöm Nektek.
Itt külföldön?
Én utálok mást bántani és visszaütni, az a durva, hogy a kedves férjemen kívül engem nem ért bántás semmilyen formában ... pedig metropoliszban dolgozok ...
Éjszakai buszozás során sem, soha!
Szuper!
Ne áruld el neki, hogy mire készülsz!
Egy búcslevelet hagyj majd neki.
Ő bizonyára nagyon traumatizálva lesz ettől, és szüksége lesz rá, hogy megértse, ő veszélyes, féltél tőle! Ő nem látja ezt magáról, belülről egészen máshogy éli meg, különben nem is viselkedne így.
De sajnos nincs megoldása a helyzetnek.
Meg kell értse, ő bántalmazott, és te az életedet mented.
De nem tudhat róla előre, mert megakadályozna vagy nagyon megverne.
Ha átjössz, még akkor is lehetsz veszélyben.
Keress egy konzultánst, aki ért a bántalmazáshoz és tanácsokkal lát el, hogyan viselkedj vele. Legjobb a teljes csöndben maradás, nem vitatkozás, mert azzal csak hergeled.
Vannak YT-csatornák is erről.
És a nane.hu-n látható telefonszámon is kérhetsz tanácsot, hogyan viselkedj.
Sosem fogja megérteni.
Gyanítom, viselkedett már így korábbi kapcsolataiban, persze ezt már nem tudom meg.
Ami a legjobb, letagadja, hogy bántott.
A szekrényben fogom elrejteni az összepakolt dolgokat, remélem, sikerül a tervem olajozottan ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!