Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek ki ebbõl a történetbõl?
Házasságban élünk csupán néhány hónapja. Elõtte is volt mind szóbeli mind fizikai bántalmazás, de igazi hülye nõ módjára azt gondoltam, ez majd a kapcsolat “magasabb szintre” emelésével megváltozik. Nem változott semmi, ugyanúgy gusztustalan és alpári módon viselkedik, ha bántva érzi magát. Múltkor a kis drága kutyája besz.rt az autóba, én jól lecsesztem a dögöt, erre engem rúgott meg, a kutyának meg semmi!
Az a baj, hogy külföldön élünk, innen elmenni egyelõre nem tudok, mert a kialakult helyzet miatt dolgozni sem tudok, alig van meló. Igaz, hogy a Szüleim és az egyetem Magyarországhoz köt, jelenleg nincs más.
Tudna vki tanácsot adni?
Fiatal vagyok még egy ilyen sz.r élethez ...
Sajnalom, h ilyen helyzetben vagy, de szerencse, h meg a gyerek elott rajottel, h ez igy gaz.
Nem tudsz hazajonni a szuleidhez? Esetleg az egyetemre hivatkozni? Utana meg nem mesz vissza es kesz. A valast meg beadod.
Köszönöm a választ.
A cuccaimat is el kellene vinnem, mert itt nem szívesen hagyom :(
Most nézegetem a költöztetõ cégeket ...
Egyetem miatt mennem kell haza egy hónap múlva, szerintem otthon megbeszélem a Szüleimmel.
És miből élsz?
Mi a pénz útja nálatok?
(Hogy tudnál titokban gyűjteni?)
Biztosan van olyan, hogy valahol üzletben besegítesz 1-3 órát és kézhez kapsz valamit, érdemes kérdezgetni.
Esetleg nem pénzt kérnél, hanem tárolási lehetőséget és apránként oda hordanád a holmidat. Lehet, kellene venni műanyagdobozokat, táskákat hozzá.
Postán is küldheted. Milyen holmijaid vannak?
Teljesen külön kasszán vagyunk az elejétõl, mindketten normálisan keresünk ... vagyis kerestem pár hónappal ezelõttig.
Amúgy a kedves férjem már ezt is sérelmezi, hogy most nem tudom a kéró felét kifizetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!