Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben az esetben?
42 éves házas férfi vagyok. A feleségem 40 éves, van egy lányunk. Ő 5 éves, viszont születése óta gyakorlatilag nincs szexuális életünk. Az elején úgy gondoltam, hogy majd visszaáll a dolog, de nem. Már többször beszéltem erről a témáról a feleségemmel, de azt mondja egyáltalán nem kívánja a szexet. Havi 1X azért van, de az annyira rossz, hogy már ott tartok, hogy inkább ne is legyen. Teljesen passzív, amikor elmondom neki hogy egy picit legyen már aktívabb, pl. legyen felül, azt mondja nem tud mit kezdeni a helyzettel. Hozzám sem ér, csak fekszik mint egy darab fa. Én próbálkozok az előjátékkal, de igazából nem is reagál rá. Már voltunk a problémával mindenhol, legalább fél milliót költöttünk rá, de semmi változás. Nem szed gyógyszert, tablettát, a labor eredménye is jó. Nincs pszichés problémája, már voltunk pszichológusnál, párterapeutánál. Semmi változás.
A magánéletünk jó, nincs veszekedés, a lányunkat szépen neveljük. Nincs anyagi problémánk, munkahelyi szintén nincs. Gőzöm sincs mi a baj! Szeretője nincs, bevallom utána néztem, de ő is ezt állította. Konkrétan zéróra redukálódott a libidója, emellett gyakorlatilag orgazmusa sincs. Mondtam neki hogy szex shop-ból nézzünk valami játékszert, de nem akarja. Mivel ő sosem kezdeményez, nem élvezi az intim perceket, így nekem is elment a kedvem attól, hogy próbálkozzak nála. Ja, nem híztunk el, odafigyelünk magunkra.
Azért is vagyok elkeseredve, mert nem vagyok megcsalós típus, emellett szeretem a családom, el sem tudnám képzelni, hogy a lányomat más férfi nevelje!!! Ráadásul együtt hoztuk össze a jelenlegi életünket, ezer szál köt egymáshoz.
Nos, ilyenkor mit lehet tenni? Ötletek???
:D Na ez már kicsit üldözési mánia! Nyugi, nem írt senki privátba, nem is várok ilyeneket, nem is akarok félrelépni, bár ezt gondolom a fantomnak céloztad. Nem vagyok egyenruhás, a versenyszférában dolgozok. Egyébként ennyi erővel ha valaki hasonló kérdést ír, azok mögött ugyanazt az embert képzeled el? Érdekes, hogy eddig mindenki normálisan válaszolt, majd jöttél te, és paranoid módon betámadtál. Én megköszönöm a válaszolók befektetett energiáját amit rám szántak, de tényleg.
Innentől kezdve már elkanyarodik a téma nem kívánt irányba, aminek már gyakorlatilag semmi értelme sincs. A helyzetemet majd megoldom, nem rózsás az igaz, de van még ezer olyan dolog, amiért érdemes felkelnem, nem dőlök a kardomba. Vitatkozni nincs kedvem a semmin!
Valaki nagyon átvágta a 64-es válaszolót...😔
Kérdező, te meg nyugodj meg, ezek alapján senki sem az aki. Tehát te sem. Szóval volt probléma nincs probléma...😅
Egyébként szerintem mi is beszéltünk néhány privát erejéig 😀 és a stílus alapján akár én is lehetnék a 64. :D Annyi különbséggel, hogy én nem írom vissza nyilvánosan amit privátban osztottak meg velem.
Sok sikert a helyzeted megoldásához, viszont arra nem reagáltál, nem lehetséges-e, hogy a házasságotok alatt lett erőszak áldozata a feleséged, és amiatt változott ennyire meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!