Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben az esetben?
Azon kívül, hogy vársz, nem sokat.
Esetleg légy vele távolságtartóbb, tudat alatt kell ösztönözni, hogy lépjen. Ha nem boldog, előbb vagy utóbb meg fogja tenni. Ha meg mégsem, akkor megérdemli, hogy egy boldogtalan kapcsolatban éljen és lépj tovább.
Mióta van így ez az állapot?
Én személy szerint nem pazarolnám ilyesnre az időmet, ráadásul etikátlan is.. ki tudja, ha együtt is lesztek, lehet utána Veled is megcsinálja ezt, mert a mostani csajjal szemben ez nem fair. :/
23N
Kedves kerdezö!
Elöször is le a kalappal elötted, hogy annak ellenere,hogy kedveled nem mondod azt neki,hogy szakitson. Szerintem a legtöbb ember (nö es ferfi!!!) hajlamos lenne erre. Nagyon becsületes ember vagy!
A kerdesedre meg csak azt tudom mondani, hogy en is voltam mar ilyen helyzetben. Volt egy baratnöm es megkedveltem egy masik lanyt es szakitottam a baratnömmel (nem csaltam meg soha). Addig nem csinaltam semmit, ameddig együtt voltam a lannyal, hogy ne csaljam meg.
A vege nem volt jo... A vegen azt a lanyt bantottam meg a legjobban, aki miatt szakitottam. Rajöttem nagyon gyorsan, en igazabol a baratnömet szeretem es nem akarom elhagyni. Aztan beszeltem a baratnömmel es vele jöttem ujra össze...
A lenyeg az,hogy ha a fiu olyan mint en, akkor könnyen lehet az,hogy nem fogja tudni elhagyni a baratnöjet.
Masreszt meg... Ha elhagyna a baratnöjet egy masik lany miatt, akkor könnyen lehet,hogy Teged is el fog hagyni egy masik lany miatt...
Nehez helyzetben vagytok, de en a Te helyedben hagynam az egeszet... De inkabb hallgass a szivedre!
Sok sikert meg!
"Tipikus férfi, ő is olyan, hogy nem tud elhagyni egy rosszul működő párkapcsolatot, csak ha kiszakítják belőle."
És milyen egy tipikus nő, esetleg megosztanád velünk azt is?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!