Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Megismertem régebben egy fiút, akivel elkezdtünk beszélgetni, és ahogy telt az idő, egyre jobban össze melegedtünk. Jól meg voltunk, de ő akkor volt túl egy párkapcsolaton, ami megviselte, emellett nagyon sokat is kell tanulnia. Alakuló stádiumban voltunk, egyre többször került szóba az a téma, hogy ő és én. Ez idő alatt elkezdtem hihetetlenül kötődni hozzá, viszont ő egyre furcsább volt. Már nem éreztem azt, hogy fontos lennék neki, már nem írt olyan gyakran, nem becézgetett, és lassan úgy vettem észre, hogy látni is csak muszájból lát. Így ment ez még pár napig, míg egyik nap kaptam egy üzenetet, hogy nem szeretne tőlem semmit, de nem tudja megindokolni. Bele próbáltam törődni, legjobb barátnőm vállán sírtam ki magam, következő nap pedig már ezt a bizonyos két személyt egymás karjában láttam, így már össze állt a kép. Azóta barátnőmmel kisebb-nagyobb nézeteltérések voltak, amiket megpróbáltunk korrigálni, de sajnos nem jött össze. Azóta ők is befejezték egymással a dolgokat tudtommal. Viszont azt hittem, teljesen elfelejtettem a fiút, már egyáltalán nem volt ross kedvem miatta, aztán rájöttem, hogy mennyire hihetetlenül hiányzik. Fogalmam sincs, hogy adhatnám a tudtára, bizony bennem is bennem van a női büszkeség, hogy miután elküld, én nem fogom keresni. Mi tévő lehetnék? A barátaimmal nem tudom megbeszélni ezt, mert azt mondják folyton: "Jaj szard már le, nem érdemel meg téged." Ám ez nem ilyen egyszerű.2014. márc. 16. 14:37
1/1 anonim válasza:
Pedig jobb lenne, ha elfelednéd. Ha képes volt a barátnőddel lenni helyetted, nem ér annyit. Csinálj új dolgokat, ismerj meg új személyeket s sokkal könnyebb lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!