Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben az esetben?
28 éves férfi vagyok, másfél éve van egy párom.
Nagyon jó a kapcsoltunk, vagyis annyira mégsem, ha már ezt a kérdést felteszem.
Van egy helyzet,amit már nem igazán tudok kezelni. Ő jelenleg otthon van, nem dolgozik(tanár).
Én egy irodában dolgozom, napi 8 órában.
Sokat szoktam vele beszélni munkaidőben is(van amikor csak viberen írunk egymásnak, de legtöbbször fel is hívom.
Viszont ha sokáig nem írok neki, mindig megsértődik,hogy.
" Jó, dolgozz szorgalmasan.
Dolgozz vidáman, ha lehet ne keress, amíg dolgozol.
Soha egy szóval nem említettem neki, hogy ne keressen, ne írjon. Mr számtalanszor megbeszéltük, hogy ha dolgozom, nem tudunk annyit beszélni, meg is értette, de még is úgy érzem, mintha elvárná, hogy egész nap vele beszéljek.Ma is bevágta a durcit, hogy nem fog nekem írni ezentúl 8 tól 5 ig. Néha már kikészít. Hiba mondom neki szépen,megsértődik, meg jön azzal hogy elege van belőlem.
Nem sok esze van, dehát te választottad.
Ha te meg írnál neki suliidőben, nézegetné órán?
Ezt kérdezd meg tőle.
26/F
Megkérdeztem és az volt a válasza, hogy igen.
Ugye ő tanár(óraadó) és elmondása szerint simán megnézi, miközben önálló munka van.
Szóval ezt nem értem.Azt írja, hogy nem keres munkaidő alatt ezentúl(de mégis, mert másnapra elfelejti). Nem mintha zavarna(jó, néha az, ha sok a munka),de ez a ne keress, hagyjál,egy kicsit gáz egy 25 évestől.
És akkor jön, hogy ő nem fog rám telepedni.
Jelenleg kikapcsolta a telefonját már dél óta.
Ezt is közöltem vele.
Múltkor is,hogy te(én)ki vagy hangosítva,addig én mosok, főzök.(Valóban,úgy beszéltünk, hogy ő közben tette a dolgát.) Múltkor is megsértődött,mert edzésem utn nem rohantam egyből haza ahogy szoktam/
Most kapcsolta csak be a telóját.Írtam, hogy mennem kell edzésre,és annyit írt.jó utat,ha sikerül beszélünk, ha nem hát nem...
válaszom.drágám, te kapcsoltad ki a telót,én mr hazaértem egy órja. soha nemm írtm,ne írj munkaiddőben.meghogy nem megsértődnikell.
erre. ő nem sértődöttmegh nem hinyzik neki hogy zsarnok
Most estem haza.
Edzésem előtt írtam ugye, hogy közvetlen előtte kapcsolta csak be a telefonját, amit meg is írtam neki, hogy már negyed ötkor hazaértem(direkt siettem haza, hogy edzés előtt beszélhessünk még egy kicsit.) Írtam, hogy szeretem és mennem kell, de megint olyan undok volt velem. Már ott voltam, írtam, hogy megyek, mert már bemelegítünk és azt írta, leszarom, a szarságok fontosabbak mint mi. Most kérdeztem, hogy kifejtené ezt? Azt írja,hogy minden ember maga tudja mi neki a fontos.Hívtam,de olyan közömbös.Megkérdeztem,mi a baj? A válasz semmi.Úgy utálom,mikor a nők azt mondják semmi:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!