Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok, másfél éve van egy párom.

Nagyon jó a kapcsoltunk, vagyis annyira mégsem, ha már ezt a kérdést felteszem.

Van egy helyzet,amit már nem igazán tudok kezelni. Ő jelenleg otthon van, nem dolgozik(tanár).

Én egy irodában dolgozom, napi 8 órában.

Sokat szoktam vele beszélni munkaidőben is(van amikor csak viberen írunk egymásnak, de legtöbbször fel is hívom.

Viszont ha sokáig nem írok neki, mindig megsértődik,hogy.

" Jó, dolgozz szorgalmasan.

Dolgozz vidáman, ha lehet ne keress, amíg dolgozol.

Soha egy szóval nem említettem neki, hogy ne keressen, ne írjon. Mr számtalanszor megbeszéltük, hogy ha dolgozom, nem tudunk annyit beszélni, meg is értette, de még is úgy érzem, mintha elvárná, hogy egész nap vele beszéljek.Ma is bevágta a durcit, hogy nem fog nekem írni ezentúl 8 tól 5 ig. Néha már kikészít. Hiba mondom neki szépen,megsértődik, meg jön azzal hogy elege van belőlem.

2016. júl. 27. 16:34
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:

Nem sok esze van, dehát te választottad.

Ha te meg írnál neki suliidőben, nézegetné órán?

Ezt kérdezd meg tőle.

26/F

2016. júl. 27. 16:36
 2/17 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem és az volt a válasza, hogy igen.

Ugye ő tanár(óraadó) és elmondása szerint simán megnézi, miközben önálló munka van.

Szóval ezt nem értem.Azt írja, hogy nem keres munkaidő alatt ezentúl(de mégis, mert másnapra elfelejti). Nem mintha zavarna(jó, néha az, ha sok a munka),de ez a ne keress, hagyjál,egy kicsit gáz egy 25 évestől.

És akkor jön, hogy ő nem fog rám telepedni.

Jelenleg kikapcsolta a telefonját már dél óta.

2016. júl. 27. 16:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Sz..rd le, majd megszokja. Mondd meg neki, hogy találjon magának hasznos elfoglaltságot napközben viberezés helyett, takarítson, főzzön, vasaljon. Akkor majd nem akar folyton veled csetelni.
2016. júl. 27. 16:42
 4/17 A kérdező kommentje:

Ezt is közöltem vele.

Múltkor is,hogy te(én)ki vagy hangosítva,addig én mosok, főzök.(Valóban,úgy beszéltünk, hogy ő közben tette a dolgát.) Múltkor is megsértődött,mert edzésem utn nem rohantam egyből haza ahogy szoktam/

2016. júl. 27. 16:46
 5/17 anonim ***** válasza:
Milyen ismerős. Az én feleségem most 32 éves és mióta otthon van gyesen, azóta volt egy időszak, amikor ki kellett nyomnom vagy nem tudtam felvenni. Na, neki ugyanez volt a reakciója, mint a te párodnak. Mostanra picit lenyugodott, de sajnos bármikor előjöhet nála újra. Én is normál munkaidőben dolgozom. Úgy látszik a tartós otthonlét váltja ezt ki belőlük. Pedig ő is dolgozott úgy hogy nem tudta felvenni a telefonját. (Bank, kereskedelem). 36F
2016. júl. 27. 17:12
 6/17 A kérdező kommentje:

Most kapcsolta csak be a telóját.Írtam, hogy mennem kell edzésre,és annyit írt.jó utat,ha sikerül beszélünk, ha nem hát nem...

válaszom.drágám, te kapcsoltad ki a telót,én mr hazaértem egy órja. soha nemm írtm,ne írj munkaiddőben.meghogy nem megsértődnikell.

erre. ő nem sértődöttmegh nem hinyzik neki hogy zsarnok

2016. júl. 27. 17:19
 7/17 A kérdező kommentje:
bocs, csak szaladok.ha hazaérteem írok
2016. júl. 27. 17:19
 8/17 anonim ***** válasza:
Olvasd el Gary Chapman- Szeretetnyelvek című könyvét (nagyon kis rövidke), próbáljátok megbeszélni, hogy nektek mi a fő szeretetnyelvetek és miután megtudtad, hogy ő melyik kifejezési csatornán érzi legjobban az odaadásodat, próbáld azt nagyon gyakran használni :) Valószínűleg nagyon egyedül érzi magát otthon és jólesne neki egy kis figyelem és szeretgetés :)
2016. júl. 27. 17:23
 9/17 anonim ***** válasza:
Azért egy felnőtt embernek már be kellene látnia, hogy te nem tudsz mindig vele foglalkozni, aki erre nem képes, azzal baj van. Egyébként vannak olyan munkahelyek, ahol abszolút nincs sem idő, sem lehetőség arra, hogy állandóan a keze ügyében legyen az embernek a telefon, van, ahol nagyon szigorúan veszik az ilyesmit, úgy látszik, a barátnőd ezzel sincs igazán tisztában. Én eléggé éretlennek gondolom őt, ha képtelen a valósághoz alkalmazkodva élni. Olyan, mint egy folyton követelőző kisgyerek, lehet, hogy pl. szeretetéhes, de azért egy minimális intelligenciával már felfogható, hogy nem csak ő van a világon. Amit leírtál, azok alapján nem hiszem, hogy bármit is meg tudnál értetni vele.
2016. júl. 27. 18:45
 10/17 A kérdező kommentje:

Most estem haza.

Edzésem előtt írtam ugye, hogy közvetlen előtte kapcsolta csak be a telefonját, amit meg is írtam neki, hogy már negyed ötkor hazaértem(direkt siettem haza, hogy edzés előtt beszélhessünk még egy kicsit.) Írtam, hogy szeretem és mennem kell, de megint olyan undok volt velem. Már ott voltam, írtam, hogy megyek, mert már bemelegítünk és azt írta, leszarom, a szarságok fontosabbak mint mi. Most kérdeztem, hogy kifejtené ezt? Azt írja,hogy minden ember maga tudja mi neki a fontos.Hívtam,de olyan közömbös.Megkérdeztem,mi a baj? A válasz semmi.Úgy utálom,mikor a nők azt mondják semmi:(

2016. júl. 27. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!