Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelt kérdés

28 éves férfi vagyok, másfél éve van egy párom.

Nagyon jó a kapcsoltunk, vagyis annyira mégsem, ha már ezt a kérdést felteszem.

Van egy helyzet,amit már nem igazán tudok kezelni. Ő jelenleg otthon van, nem dolgozik(tanár).

Én egy irodában dolgozom, napi 8 órában.

Sokat szoktam vele beszélni munkaidőben is(van amikor csak viberen írunk egymásnak, de legtöbbször fel is hívom.

Viszont ha sokáig nem írok neki, mindig megsértődik,hogy.

" Jó, dolgozz szorgalmasan.

Dolgozz vidáman, ha lehet ne keress, amíg dolgozol.

Soha egy szóval nem említettem neki, hogy ne keressen, ne írjon. Mr számtalanszor megbeszéltük, hogy ha dolgozom, nem tudunk annyit beszélni, meg is értette, de még is úgy érzem, mintha elvárná, hogy egész nap vele beszéljek.Ma is bevágta a durcit, hogy nem fog nekem írni ezentúl 8 tól 5 ig. Néha már kikészít. Hiba mondom neki szépen,megsértődik, meg jön azzal hogy elege van belőlem.

2016. júl. 27. 16:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Most meg úgy csinál, mintha mi sem történt volna.
2016. júl. 27. 19:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Zavarja, hogy nem őt szeretgeted legalább mumka után, hanem edzeni mész
2016. júl. 27. 19:49
 13/17 Noren1989 ***** válasza:
Kéne neki egy gyerek, akivel ellehet egész nap!
2016. júl. 27. 21:21
 14/17 A kérdező kommentje:

Ma már megint kezdte. Hogy

"B..szd meg láttad és nem írsz meg leszarja mi van.Mérgemben már azt írtam moderáld magad te hisztis pi...a

2016. júl. 28. 16:37
 15/17 Noren1989 ***** válasza:
Iskolaidőben is ilyen elviselhetetlen a párod?
2016. júl. 28. 16:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Bocs, de szerintem a barátnőd nem normális, kezeltetnie kellene magát. Én nem hiszem el, hogy egy magát értelmesnek tartó felnőtt nő nem tud mással foglalkozni, csak azzal, hogy mikor beszélgetsz már végre vele.
2016. júl. 28. 17:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Akkor is. Pedig egy tanárnak akkor sem kellene így viselkednie. Ha rájön az öt perc, akkor nagyon kikel magából. Ennyire unatkozna? Mert pont ő jön azzal, aki nem talál magának elfoglaltságot az gáz. De ő tud úgy főzni, mosni, takarítani, hogy közben ki vagyok hangosítva, mert délelőtt nem hallja senki.
2016. júl. 28. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!