Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben az esetben?
28 éves férfi vagyok, másfél éve van egy párom.
Nagyon jó a kapcsoltunk, vagyis annyira mégsem, ha már ezt a kérdést felteszem.
Van egy helyzet,amit már nem igazán tudok kezelni. Ő jelenleg otthon van, nem dolgozik(tanár).
Én egy irodában dolgozom, napi 8 órában.
Sokat szoktam vele beszélni munkaidőben is(van amikor csak viberen írunk egymásnak, de legtöbbször fel is hívom.
Viszont ha sokáig nem írok neki, mindig megsértődik,hogy.
" Jó, dolgozz szorgalmasan.
Dolgozz vidáman, ha lehet ne keress, amíg dolgozol.
Soha egy szóval nem említettem neki, hogy ne keressen, ne írjon. Mr számtalanszor megbeszéltük, hogy ha dolgozom, nem tudunk annyit beszélni, meg is értette, de még is úgy érzem, mintha elvárná, hogy egész nap vele beszéljek.Ma is bevágta a durcit, hogy nem fog nekem írni ezentúl 8 tól 5 ig. Néha már kikészít. Hiba mondom neki szépen,megsértődik, meg jön azzal hogy elege van belőlem.
Ma már megint kezdte. Hogy
"B..szd meg láttad és nem írsz meg leszarja mi van.Mérgemben már azt írtam moderáld magad te hisztis pi...a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!