Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok: Ebben az esetben mit tehetnék?
Van egy srác aki bejön meg minden.
A Bökkenő az, ő nem akar semmit se mert nem meri felvállalni magát, egy kapcsolata volt is, de ő szakított mert nem akart semmi bonyodalmat. A srácnak minap szerelmet vallottam, ugyanazt tette mint az exbarátjával , szépen letiltott..
A Vicc az, hogy én meg tudom a lakcímüket.. Írjak egy nyílt levelet? Mit tartalmazzon, s jó ötlet ez?
Ma akartam is írni neki hogy inkább jöjjön újra az exbarátjával össze, de fontos lenne ha segítenék neki, illetve valljuk be, bókolt nekem a drágaságom de még hogy... megtalálta az Achillesinamat! Addig addig szórakozott velem hogy na, ezt nem hagyhatom annyiban.
Lehet ez a célja is hogy írjak nekik nyílt levelet, így akarna Comming Outolni,
de nagyon tanácstalan vagyok..
Légyszíves, segítsetek!
Mindenképpen gondolkozok valamiféle visszavágón mert OMG így még nem szórakoztak velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!