Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ebben az esetben?

Figyelt kérdés

42 éves házas férfi vagyok. A feleségem 40 éves, van egy lányunk. Ő 5 éves, viszont születése óta gyakorlatilag nincs szexuális életünk. Az elején úgy gondoltam, hogy majd visszaáll a dolog, de nem. Már többször beszéltem erről a témáról a feleségemmel, de azt mondja egyáltalán nem kívánja a szexet. Havi 1X azért van, de az annyira rossz, hogy már ott tartok, hogy inkább ne is legyen. Teljesen passzív, amikor elmondom neki hogy egy picit legyen már aktívabb, pl. legyen felül, azt mondja nem tud mit kezdeni a helyzettel. Hozzám sem ér, csak fekszik mint egy darab fa. Én próbálkozok az előjátékkal, de igazából nem is reagál rá. Már voltunk a problémával mindenhol, legalább fél milliót költöttünk rá, de semmi változás. Nem szed gyógyszert, tablettát, a labor eredménye is jó. Nincs pszichés problémája, már voltunk pszichológusnál, párterapeutánál. Semmi változás.

A magánéletünk jó, nincs veszekedés, a lányunkat szépen neveljük. Nincs anyagi problémánk, munkahelyi szintén nincs. Gőzöm sincs mi a baj! Szeretője nincs, bevallom utána néztem, de ő is ezt állította. Konkrétan zéróra redukálódott a libidója, emellett gyakorlatilag orgazmusa sincs. Mondtam neki hogy szex shop-ból nézzünk valami játékszert, de nem akarja. Mivel ő sosem kezdeményez, nem élvezi az intim perceket, így nekem is elment a kedvem attól, hogy próbálkozzak nála. Ja, nem híztunk el, odafigyelünk magunkra.

Azért is vagyok elkeseredve, mert nem vagyok megcsalós típus, emellett szeretem a családom, el sem tudnám képzelni, hogy a lányomat más férfi nevelje!!! Ráadásul együtt hoztuk össze a jelenlegi életünket, ezer szál köt egymáshoz.

Nos, ilyenkor mit lehet tenni? Ötletek???

2020. szept. 22. 23:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem tudsz normálisan reagálni a hentesnél, akkor nálad bajok vannak. Először neked kellene egyedül pszichológushoz menned!
2020. szept. 23. 11:11
 32/74 anonim ***** válasza:
74%

Szia,

Akkor bizony talán olyasmit kellene csinálnod, amit eddig nem.

Nőként mondom, ha ennyire ki van nyalva a feneke, lehet belekényelmesedett a langyosba.

Ez most gusztustalan javaslat lesz, de legyél egy kicsit rosszfiú. Menj el a barátaiddal sörözni, csinálj saját programokat nélküle. Csúnya dolog, de hátha kicsit megijed, hogy nő van a dologban és összekapja magát. Az az igazság, hogy a szex is olyan mint a bicikli: ha régen nem ültél rajta először baromi béna vagy, de aztán pikpakk belejössz. Vagy másképp: evés közben jön meg az étvágy.

Szóval nem havi egy, hanem kicsit sűrűbben kell csinálni. Esetleg kipróbálni, hogy kényezteted orálisan többször is, úgy, hogy közben te nem kapsz semmit? Lehet eleinte neked rosszabb lesz, de hátha beleindul ő maga is idővel és többet akar. Eleve gond, hogy tudja hogy a szex egy szükséges rossz és már eleve rágörcsöl...

Illetve lesből támadás: mivel jó fiú vagy, kicsit vedd fel a gengszerstílust, aztán mikor nincsenek otthon a gyerekek, támadd le.

Több javaslatom nincs. Ha tényleg aszexuális lett, de mindenáron együtt akartok maradni, (ez is csúnya dolog), akkor neki magának félre kellene fordulnia, neked meg pár órára eltűnni. De ezt csak akkor lehet, ha mindketten éretten tudtok a dologhoz állni.

Másik: akármennyire nem megy neki, ha ilyen jó a kapcsolatotok egyébként, én magam akkor is egy kis erőt vennék magamon, mert ez kicsit akarás kérdése (nyilván akkor, ha nem aszexuális lett, csak esetleg belelustult, ahogy korábban írtam).

2020. szept. 23. 14:50
 33/74 anonim ***** válasza:
74%
megvan a gyerek, pipa. tipikus
2020. szept. 24. 14:04
 34/74 A kérdező kommentje:
Elég sokat gondolkodtam a dolgon. Egyszerűen nincs jó megoldás. Ha marad tovább ez, akkor nincs szexuális életem. A szerető semmire sem megoldás, ráadásul nem vagyok az a típus, plusszban sem időm, sem lehetőségem nem lenne rá. A válás az tragédia lenne, talán a legrosszabb az összes közül.
2020. szept. 24. 22:29
 35/74 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem maradt más kérdező, valahogy fel kell ébreszteni a régi tüzet!
2020. szept. 25. 06:10
 36/74 anonim ***** válasza:
9%

34: Talán te sem vagy a régi... Ember, egy olyan nőről van szó, akihez közel állsz, akit ismer, szeret, és van a világon síkosító, hangulatelemek a szobában, stb. Még úgy is meg lehet farkalni alaposan, ha nem izgul fel, minden adott hozzá.

De mondjuk ha csak egy kicsit is tud az ember szerelmeskedni, akkor fel tudja izgatni a társát.

2020. szept. 25. 06:27
 37/74 A kérdező kommentje:
Értem én, de már mindent megpróbáltam. Ha maga az érintett személy állandóan azt mondogatja, hogy őt nem érdekli sosem, nincs olyan dolog ami felizgatja, akkor mit tehet a másik? Hangulat elemek, kettesben töltött minőségi idő, figyelem. Már minden megvolt. Én azt gondolom velem van a baja, de ő ezt tagadja. Lehet hogy nem is tudja ezt tudatosan, valahonnan tudat alattiból jön neki. Ezzel meg nem lehet mit csinálni. Azt még megértem ha egy nőnek nincs minden nap ingerenciája a szexhez, de azt már nem, amikor megveti és taszítja. Főleg, amikor oka se kenne rá. Ha meg én vagyok az ok, akkor az rám nézve nagyon megalázó, mert sem külsőleg, sem belsőleg, sem érzelmileg, emberileg, anyagilag nem adok okot egy ilyen extrém reakcióra. Én sosem tudnék így viselkedni a feleségemmel, még akkor sem, ha olyan dolgot kellene csinálnom, amit nem szeretek.
2020. szept. 25. 06:58
 38/74 anonim ***** válasza:
82%

Meg is válaszoltad magadnak a kérdést.

Ő tud ilyen lenni.

Mert nem számítasz neki annyira ,hogy erre megoldást akarjon találni.

Ez nem megalázó, hanem elszomorító.

Egy biztonságos családi háttér,amit jelentesz, egy családi béke nem ér meg annyit hogy tegyen érte.

Szerintem ez is van olyan rossz, mint egy félrelépés.

2020. szept. 25. 07:19
 39/74 anonim ***** válasza:
90%
Boldog vagy Kérdező?
2020. szept. 25. 08:16
 40/74 anonim ***** válasza:
81%
neked ez kell? hagyd ott, legyen új párod és kész. párodnak a spermád kellett és kész.
2020. szept. 25. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!