Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem (32) legjobb barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem (32) legjobb barátja újabban egy 19 éves lány. Belefér?

Figyelt kérdés

Gyakornokként kezdte a cégnél márciusban, férjem volt a főnöke, már itt rájöttek, hogy közös a hobbijuk. Nyáron a lányt felvették a céghez, de tök másik épületben van, nem is közvetlen kollégák, de mint megtudtam, azóta (kb. 3 hónapja) chatelnek szinte éjjel-nappal, munkában is, itthon is, elvileg csak hobbiról meg munkáról. Én persze amikor erre fény derült (1 hete) belepörgettem a jelenlétében a beszélgetésükbe, elsőre az jött le, hogy töménytelen mennyiségben nyomják, tehát onnan hogy felkeltem, megreggeliztem, most boltba megyünk, hobbi..hobbi..., most ebédelek, most megyek fürdeni, hobbi...hobbi..., mostmár alszom, stb. És ez megy minden áldott nap. A második ami szemet szúrt, az hogy becézi, meg vannak pajzánabb megfogalmazások. Tény, hogy elvileg ő egy fiús lány, ezt értem. Közös hobbi, közös munka, értem. Ezekről lehet beszélgetni, meg lehet haverkodni is. De akkor én vagyok túl szigorú, hogy nekem nem fér bele, ha folyamatosan, még a wc-ről a meg a paplan alól is üzengetnek egymásnak? Most abba maradtunk, hogy a stílusából egy kicsit visszavesz, meg megengedi, hogy néha ránézzek. De nekem ehhez rohadtul nincs semmi kedvem! Az elmúlt 6 évben egyszer sem volt ilyen problémánk, és én nem akarok ezentúl folyamatos stresszben élni, és azt mondogatni magamnak, hogy nincs mitől félni, nincs mitől félni...meg nincs kedvem ellenőrizgetni sem.

Mi a erről a vélemény, tapasztalat?

2020. aug. 30. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem normális. Ennyit párom a testvérével sem chatel, akivel egyébként nagyon jó a kapcsolat és gyakran találkozunk. Meg én sem a legjobb barátnőmmel.

"Abban 100%-ban hiszek, mert milliószor a fejembe verte, hogy bizonyos határokat nem lép át."

Még ha ez így is lenne, akkor is megalázó, hogy 10 percenként írogat, mikor azt az időt rád is szánhatná.

2020. aug. 31. 13:36
 52/70 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem azért, de a gyakornok csajok a legsunyibb r...bancok.
2020. aug. 31. 14:47
 53/70 anonim ***** válasza:
87%
Vannak jelek,de ha érzel vagy sejtesz valamit,neked kell "lebuktatnod" a férjedet mert minél jobban visítasz annál óvatosabb lesz(nek).Itt sztem a kiscsaj akarja meghúzatni magát
2020. aug. 31. 15:33
 54/70 anonim ***** válasza:
100%

Másrészt napi több óra csetelés a közös életetek rovására történik.

AZt hiszem, közel sem lennék ilyen türelmes, ha férjem nap mint nap otthon órákon át mással chetelne.

2020. aug. 31. 16:28
 55/70 Gáspár Keve Balázs ***** válasza:
37%

Annyit elárulok hogy egy házassági tanácsadó kapcsolat specifikus tanácsot adhat azoknak akiknek hasonló gondjuk van. Mivel nem egyformán gondolkozunk a házasságokról és barátságokról nem érdemes tanácsként megfogadni más tapasztalatait, sem pedig levonni következtetésként hogy milyen típusú ember a párunk a leírt példák alapján. Ha a saját kapcsolatunkat akarjuk rendben tudni, mindenképp legalább egy tanácsadásra menjünk el.

Nem korfüggő egy barátság, egy első nem azonos nemű barátságot mindenki máshogy kezel, de tény hogy sokan azért választanak fiatalabb korosztályból hogy a párjuk ne legyen féltékeny, akik persze a hatalmas korkülönbség miatt többnyire azok lesznek. Valamint az is tény hogy első ilyen barátságot közös barátnak megismerni jobb mint egyéni barátként tartani, mert a jobb kapcsolatok közös tapasztaláson alapszanak.

2020. szept. 1. 11:08
 56/70 anonim ***** válasza:
72%
55 Nem kötözködni szeretnék, csak kérdezni valamit. Ezt te komolyan így gondolod, hogy egy 30+os házas férfi azért egy 20 éves csajjal barátkozik, hogy a felesége ne legyen féltékeny? Tehát azért nem inkább egy 65 éves nővel barátkozik, mert arra féltékeny lenne a felesége, de egy 20 éves csajra nem? Csak azért kérdezem, mert hogy előtte azt írtad, hogy a barátság kortalan. De ez tényleg így van szerinted, hogy ez a motiváció emögött?
2020. szept. 1. 11:15
 57/70 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg csak barátság, akkor még nem lenne baj, de szerintem itt többről van szó. Nekem is van lány barátom, de nem beszélünk éjjel-nappal, illetve a feleségemnek is van férfi barátja, de ők sem beszélnek folyton. A legtöbb időt természetesen a feleségemmel és a kislányunkkal töltöm, egymással töltjük, és együtt megyünk mindenhová általában. F/33
2020. szept. 1. 11:55
 58/70 Gáspár Keve Balázs ***** válasza:
0%
56-os Ez statisztikai adat, ha jártál házassági tanácsadónál, vagy konyítasz a pszichéhez akkor tudod hogy komolyan gondolom. Nem vettem kötözködésnek. Azért nem a 65-ösök felé nyitnak az emberek, mert ott tuti a féltékenység, mivel tapasztaltabb emberrel barátkozna az illető, de hangsúlyos hogy egyéni barátkozásról vagy kapcsolati barátszerzésről beszélünk, mert nem ugyanaz.
2020. szept. 1. 13:16
 59/70 anonim ***** válasza:
100%
58 Hát, ez olyan, mintha egy párhuzamos univerzumról írtál volna. Én azt látom magam körül, hogy egy 30 körüli nő semmi szín alatt nem lenne féltékeny egy 50+os nőre, de akárki az lenne egy nála fiatalabbra. Mondjuk ezeket én a környezetemben látom és a saját véleményem is ez, valóban nem a házassági tanácsadó statisztikáiról írok. De ott biztos ezek vannak a statisztikában.
2020. szept. 1. 13:31
 60/70 Gáspár Keve Balázs ***** válasza:
0%
A barátság kortól nem függ, de az igen, hogy merre nyit valaki. Pl 50 fölött nem nagyon nyitnak 10-15 évvel fiatalabb felé mert az a korosztály nem szeret magyarázkodni, és a tapasztalati többlet miatt többször kellene nekik mint a fiatalabb partnernek. Ugyanígy egy középkorú házas sem kifejezetten nyit 65év kor felé, mert tudja hogy a tapasztalt ellenkező nemű baráttól mennyire retteg a házastárs, hogy nem tudja felülmúlni. A 20as éveikben járó fiatalok felé annyival könnyebb dolga van nemtől függetlenül a kezdeményezőnek, hogy ott még az egyéni tapasztalatszerzés miatt, már nem annyira gyermeteg világnézettel, de még kiválóan alakítható kapcsolati formával találkozik a középkorú. - Ez is statisztikai adat egyébkként.
2020. szept. 1. 13:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!