Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem (32) legjobb barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem (32) legjobb barátja újabban egy 19 éves lány. Belefér?

Figyelt kérdés

Gyakornokként kezdte a cégnél márciusban, férjem volt a főnöke, már itt rájöttek, hogy közös a hobbijuk. Nyáron a lányt felvették a céghez, de tök másik épületben van, nem is közvetlen kollégák, de mint megtudtam, azóta (kb. 3 hónapja) chatelnek szinte éjjel-nappal, munkában is, itthon is, elvileg csak hobbiról meg munkáról. Én persze amikor erre fény derült (1 hete) belepörgettem a jelenlétében a beszélgetésükbe, elsőre az jött le, hogy töménytelen mennyiségben nyomják, tehát onnan hogy felkeltem, megreggeliztem, most boltba megyünk, hobbi..hobbi..., most ebédelek, most megyek fürdeni, hobbi...hobbi..., mostmár alszom, stb. És ez megy minden áldott nap. A második ami szemet szúrt, az hogy becézi, meg vannak pajzánabb megfogalmazások. Tény, hogy elvileg ő egy fiús lány, ezt értem. Közös hobbi, közös munka, értem. Ezekről lehet beszélgetni, meg lehet haverkodni is. De akkor én vagyok túl szigorú, hogy nekem nem fér bele, ha folyamatosan, még a wc-ről a meg a paplan alól is üzengetnek egymásnak? Most abba maradtunk, hogy a stílusából egy kicsit visszavesz, meg megengedi, hogy néha ránézzek. De nekem ehhez rohadtul nincs semmi kedvem! Az elmúlt 6 évben egyszer sem volt ilyen problémánk, és én nem akarok ezentúl folyamatos stresszben élni, és azt mondogatni magamnak, hogy nincs mitől félni, nincs mitől félni...meg nincs kedvem ellenőrizgetni sem.

Mi a erről a vélemény, tapasztalat?

2020. aug. 30. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
20%
Akkor is ekkora rinya lenne, ha pasival dumálna? Veled pl tud beszélgetni a hobbijáról? Meg tudom érteni a férjed. Nekem is van egy hobbim, amiről szinte senkivel nem tudok egy jót beszélgetni. Család, barátok, maximum érdeklődnek 5 percet, de amúgy nem értenek hozzá, meg nem is érdekli őket. Mikor találkoztam valakivel, akinek szintén ez a hobbija, az kisebb csoda volt. Órákon át tudunk beszélgetni róla. De ezen kívül szinte semmi közös nincs bennünk. Köztünk is több, mint 10 év a korkülönbség, teljesen más életszakaszban vagyunk. Néha ilyen töltelékként vagy illemből elcsevegünk másról is, személyesebb dolgokról, de annyi.
2020. aug. 31. 00:59
 32/70 Gáspár Keve Balázs ***** válasza:
27%

Ami kimaradt, és vélelmezem hogy felmerülhet az alapján amit leírtál párod viselkedéséről, illetve arról ahogyan reagált rá hogy beszéltetek róla (vagyis hogy nem hagyod hogy ilyen kapcsolatai legyenek), valószínűleg nem tudja a kedvesed kezelni még ezt a típusú baráti kapcsolatát, vagy a leányzó nem érti, hogy mikor elérhető egy férj egyébként (tapasztalatlan).

Tehát neked az lenne a dolgod, hogy gondolkoztasd el a párodat, hogy egy bármelyik másik barátjával mennyit oszt meg a magánéletéből, és mikor. Mivel ő munkahelyen is találkozik a leánnyal, valószínűleg ha munka közben nem is, de szünetekben azért beszélget vele. Tehát amit egyébként leírna szoríthatná arra az időre is amikor beszélnek és megkérhetné a barátját hogy ne vonja el a családi élettől, ezzel maradna ideje arra is hogy magánélete és családi élete is legyen (a lányról nem is beszélve aki foglalkozhatna mással is), és azon kívül ha jó barátot talált akkor az meg is fogja érteni hogy ő elsősorban férj. Így egészséges tud maradni szellemileg, és nem keveredne bele semmibe amibe egyébként nem szeretne, viszont jelenleg úgy tűnik. Aki erre nem-et mond, az nem barátkozik (gondolok itt arra, hogy párod vagy a lány). Ezzel te nem tiltod el a lánytól, de ugyanakkor párodnak is ki fog derülni hogy barát -e a barát.

2020. aug. 31. 01:11
 33/70 Gáspár Keve Balázs ***** válasza:
13%

Egyébként 6 éve élek együtt párommal, 2 év együttélés után feleségül vettem, így 6 év van mögöttünk is, csak nem házasságban hanem együttélésben. Nincs közös hobbink, vannak közös barátaink vegyesen férfiak és nők, én baromira nem vagyok féltékeny, ezért kifejezetten idegesített, ha az orrom alá dugta a telefonját, hogy kivel és mit csetel, ugyanakkor engem baromira nem izgat más magánbeszélgetése amíg tudja hol a határ mind a két fél. Általában nem azért rakja oda nekem hogy ellenőrizzem, hanem hogy fejtsem meg mit akar mondani az illető (más nyelvű barátja akit nem ismerek, viszont a nyelvet jól beszélem). Volt ilyen, hogy pasi írogatott kollégája, nem foglalkoztam vele. Nem tartok konkurensnek másik férfit, főleg nem kollégáját.

Én a te gondoddal csak úgy találkoztam már, hogy barát kért tanácsot pontosan ugyanezért. Akkor a hölgy-barátommal úgy oldottuk meg hogy beszéltünk a lánnyal úgy hogy a párja előtt, és mint kiderült a leánynak is tele volt a hócipője, mert elvonta minden más teendőjétől (tanulástól) a figyelmét az hogy a hobbijáról csetel, és a vicc benne az volt hogy a párja egész addíg azt hitte, a lánynak milyen jó ( xD ) hogy tud róla csetelni valakivel, közben meg romlott szegényem átlaga. És megegyeztek hogy inkább felhívják egymást, semmint cseteljenek, amivel persze a hölgy barátomnak semmilyen gondja nem volt utánna sem. Én meg azóta is jót nevetek rajta ha eszembe jut a párja képe amikor mindezt a leány közölte.

Azóta is házasok, és már mérséklődött az is hogy mennyit beszélgetnek hobbiról a lánnyal, mivel rájöttek hogy ha mindent gyorsan megbeszélnek róla kifogynak a mondandóból xD .

Nem feltétlen illik a te esetedre ez, de ez így kezdődött pontosan ezzel a mondattal hogy nem hagyja hogy női barátjai legyenek, és felhúzta magát rajta mert pont hagyta volna, ha nem egész nap azzal telik hogy csetelnek. Frappáns megoldás volt. Az meg egy másik ha a pároddal beszélsz és nem a lánnyal. Hacsak nem kívánod neki viszont a kellemetlen érzést, amiatt hogy meggyanusított vele hogy féltékeny vagy.

2020. aug. 31. 02:41
 34/70 anonim ***** válasza:
19%
Nem bírom felfogni, hogy lehet két ember legjobb barát 10 év korkülönbséggel. Agyilag jó mélyen kell lenni, hogy valaki egy nála 10 évvel fiatalabb emberben találjon lelkitársat meg közös témát.
2020. aug. 31. 03:38
 35/70 anonim ***** válasza:
100%
Veled csinál programot, neked ír napközben, szexeltek?!?
2020. aug. 31. 06:35
 36/70 A kérdező kommentje:

Vannak közös programjaink, habár egyikünk sem az a nagyon eljárogatós típus, szeretünk otthon lenni. A kommunikációnk napközben nyilván ezerszer kevesebb, mint az említett lánnyal, én munka mellett nem is érek rá. Szex van, szerintem normális, de per pillanat felfüggesztésre került kedv hiányában.

Valaki kérdezte, tényleg nem teljesen fedi le teljesen kettőnk hobbija egymást, de van metszet. Az emlegetett hobbi, pedig nem olyan ritkaság, kapásból tudom két barátját is, akivel szokott ezekről beszélgetni, ott nyilván nem zavar meg nem érdekel.

A csajjal kapcsolatban olyanokat mond, hogy megsajnálta az élethelyzete miatt, és mivel párom eléggé segítőkész, gondoskodó típus, ezt tudom, így ő úgy érzi a lányt is támogatnia kell.. Sőt. azt is már évekkel ezelőtt elmondta, hogy lányok társaságában valahogy ösztönösen jön nála a túlságosan udvarias meg segítőkész stílus. Én ezt élőben még nem láttam, így nehéz hova rakni, de az, hogy ezt "elesett kislányok" váltják ki belőle, nem tartom jó dolognak. Abban 100%-ban hiszek, mert milliószor a fejembe verte, hogy bizonyos határokat nem lép át.

Még mindig nem tudom én hol húzzam meg a határt, nem akarok pofátlan lenni.

2020. aug. 31. 06:58
 37/70 anonim ***** válasza:
31%

Te ne neki húzz határokat.

Ez a csaj, már rég megvált neki

Ha nem,már rég léépitette volna a kiscsaj.

Ezt a rossz dumát, hogy ha nőt lát udvarias lesz.

Persze, de akarja szedni ösztönösen.

Ne legyél naiv kislány.

Mit csinálnék?

Nem szöknek semmiért sem, élnem a saját életem, és néha a tudta nélkül bele néznék a tel9jaba.

Úgyis kiderül, hogy hány nővelent félre.

Mindig kiderül.

2020. aug. 31. 07:04
 38/70 anonim ***** válasza:
83%
Ugyan, el ne képzeld már, hogy nem akar tőle semmit. Illetve most még lehet, hogy nem, de pár hónap múlva meggyőzi magát, hogy belefér.
2020. aug. 31. 07:20
 39/70 anonim ***** válasza:
78%
Aha, majd meggondoskodja szépen szegény lányt. Nem fér bele semmilyen kapcsolattartas, én ilyeneket miatt meg mar regen parkolopalyara tettem volna a férjemet, hogy induljon neki és gondolkozzon el, hogy mit akar, mert én erre nem vagyok vevő. Ha a tinilanyka vevő, akkor takarodjon felé az irányba, engem meg felejtsen el. Férfi és nő kozott nincsen barátság. A barátsaghoz kapocs kell, és ha férfi és nő kozott ilyen mely kapocs születik, akkor annak csak egy pici idő vagy epp egy adott helyzetben egy pici szikra kell, és máris tullepnek egy szinten. Ferjednel meg mar meg is volt ez a szikra, mert allando jelleggel megalaz téged ennek a lánynak a kontojara. Az energiáit raforditja, a pajzán evodes már meg van amúgy is... Itt nem határok kellenek, hanem kőkemény lezárás. És ha ezt a ferjed nem érti meg, akkor felesleges hazasnak lennie.
2020. aug. 31. 07:33
 40/70 anonim ***** válasza:
83%
Hát, magamból kiindulva, ha munkahelyi kapcsolat és szeretem a feleségem, eszembe nem jutna chatelgetni egy kiscsajjal ennyit. Vagy megcsalt, vagy meg fog. 30f
2020. aug. 31. 07:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!