Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem (32) legjobb barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem (32) legjobb barátja újabban egy 19 éves lány. Belefér?

Figyelt kérdés

Gyakornokként kezdte a cégnél márciusban, férjem volt a főnöke, már itt rájöttek, hogy közös a hobbijuk. Nyáron a lányt felvették a céghez, de tök másik épületben van, nem is közvetlen kollégák, de mint megtudtam, azóta (kb. 3 hónapja) chatelnek szinte éjjel-nappal, munkában is, itthon is, elvileg csak hobbiról meg munkáról. Én persze amikor erre fény derült (1 hete) belepörgettem a jelenlétében a beszélgetésükbe, elsőre az jött le, hogy töménytelen mennyiségben nyomják, tehát onnan hogy felkeltem, megreggeliztem, most boltba megyünk, hobbi..hobbi..., most ebédelek, most megyek fürdeni, hobbi...hobbi..., mostmár alszom, stb. És ez megy minden áldott nap. A második ami szemet szúrt, az hogy becézi, meg vannak pajzánabb megfogalmazások. Tény, hogy elvileg ő egy fiús lány, ezt értem. Közös hobbi, közös munka, értem. Ezekről lehet beszélgetni, meg lehet haverkodni is. De akkor én vagyok túl szigorú, hogy nekem nem fér bele, ha folyamatosan, még a wc-ről a meg a paplan alól is üzengetnek egymásnak? Most abba maradtunk, hogy a stílusából egy kicsit visszavesz, meg megengedi, hogy néha ránézzek. De nekem ehhez rohadtul nincs semmi kedvem! Az elmúlt 6 évben egyszer sem volt ilyen problémánk, és én nem akarok ezentúl folyamatos stresszben élni, és azt mondogatni magamnak, hogy nincs mitől félni, nincs mitől félni...meg nincs kedvem ellenőrizgetni sem.

Mi a erről a vélemény, tapasztalat?

2020. aug. 30. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem sem fér bele :(
2020. aug. 30. 21:51
 2/70 anonim ***** válasza:
96%
nem fér bele. 😒 itt alakul valami
2020. aug. 30. 21:51
 3/70 anonim ***** válasza:
25%
Engedd el a témát. Ha akarja úgyis megdugja, ha nem, akkor melletted marad. Ha tovább feszegeted a témát, akkor csak rontasz a saját helyzeteden. Tényleg engedd el és bízz a férjedben.
2020. aug. 30. 21:53
 4/70 A kérdező kommentje:
2-es erre persze én is azonnal rákérdeztem, de állítja (és én tényleg elhiszem) hogy nem tetszenek egymásnak. Szóval per pillanat itt fizikai szimpátiáról tényleg nincs szó. Inkább csak ez a lelki összehangolódás...
 5/70 anonim ***** válasza:
92%

Számomra ez elfogadhatatlan.

Itt a csajon múlik, hogy mikor bonyolódik vele viszonyba a férjed. Én lehet megkérdezném hogyan tervezi tovább a házasságot. Mert ezt az energiát rád kéne fordítani, nem egy idegen kiscsajra.

6/70 anonim ***** válasza:
95%
Hogy a francba férne bele? :D A férjed ne pajzánkodjon már egy 19 éves csajjal, jóhogy kiakadsz rajta. Szerintem, ha ennyit nyomulnak együtt üzenetben már van kis közös nyelvük is amit te nem értenél meg ők, pedig nagyon jól tudják mit jelent az! Szóval hiába engedi meg, hogy olvasgasd az üzeneteket neked az felsem tűnne, ami nekik alap szexualitás dolgok meg megcsalás téma. Állítsd falhoz és mondd neki, hogy ennyit megér a házasságának tönkretétele, mert akkor nyugodtan csinálja, de nélküled.
2020. aug. 30. 21:55
 7/70 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként nyugodt lehetsz benne, hogy hazudik a férjed és vonzódnak egymáshoz. Ugye mindig az a furcsa az ilyen ellenkező nemű "barátokban", hogy gondolom mióta ti együtt vagytok azóta nem volt neki olyan azonos nemű barátja, akivel ilyen szinten tartják a napi kapcsolatot.
2020. aug. 30. 21:56
 8/70 anonim ***** válasza:
93%
Itt te semmit se kell, hogy lépjél. A férjednek kell ezt leállítani, kordában tartani. Az sose úgy kezdődik, hogy egyből szerelem, az ilyesmihez idő kell. Ebből is szerelem lesz, mert mindketten baromi sokat fektetnek bele ebbe a "barátságba". A fejedre is állhatsz, nem rajtad fog múlni, hogy ebből mi lesz. De az elég árulkodó, hogy lemondani nem tud ezekről a beszélgetésekről.
2020. aug. 30. 21:58
 9/70 anonim ***** válasza:
90%

hat persze.

Figyelj kérdező. Nekem fél éve írogat egy nős férfi szinte napi szinten. Munkatárs. Persze mondta már hogy tök jófej vagyok, veszem a poenjait de ennyi. Eljutott oda hogy szeretne ha leírnám mit csinalnek vele az ágyban, meg azt mobdta ha meg nem lenne nős engem valasztana. Szerinted? Egyszer adnék egy egyértelmű jelet, már ugrana. Persze nem fogok, nem leszek szerető.

De szerintem. Egy férfi nem írogat rendszeresen magánjellegű dolgokat éjjel nappal egy nőnek csak úgy. Tutira megdugna ha tehetné

2020. aug. 30. 21:58
 10/70 anonim ***** válasza:
89%

Esélytelen, hogy normális 19 éves tini 30as fazonnal akarna haverkodni, ez nincs rendben.

A pajzán poén sincs, ez a túl szoros főnök alkalmazott viszony sincs és baszki, te vagy a felesége, neked kell a legközelebb állnod hozzá érzelmileg, lelkileg. Haverkodhat, érezheti jól magát mással(de nem tinikkel!), de neked kell lenned az első helyen.. Kellene, hogy legyen igénye mesélni neked mikor mit dumàltak, mit gondol a kislányról, haverjairól, hobbijairól.. te legyél az elsőszámú embere, akivel szívesen megosztja a dolgait!

2020. aug. 30. 21:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!