Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem (32) legjobb barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem (32) legjobb barátja újabban egy 19 éves lány. Belefér?

Figyelt kérdés

Gyakornokként kezdte a cégnél márciusban, férjem volt a főnöke, már itt rájöttek, hogy közös a hobbijuk. Nyáron a lányt felvették a céghez, de tök másik épületben van, nem is közvetlen kollégák, de mint megtudtam, azóta (kb. 3 hónapja) chatelnek szinte éjjel-nappal, munkában is, itthon is, elvileg csak hobbiról meg munkáról. Én persze amikor erre fény derült (1 hete) belepörgettem a jelenlétében a beszélgetésükbe, elsőre az jött le, hogy töménytelen mennyiségben nyomják, tehát onnan hogy felkeltem, megreggeliztem, most boltba megyünk, hobbi..hobbi..., most ebédelek, most megyek fürdeni, hobbi...hobbi..., mostmár alszom, stb. És ez megy minden áldott nap. A második ami szemet szúrt, az hogy becézi, meg vannak pajzánabb megfogalmazások. Tény, hogy elvileg ő egy fiús lány, ezt értem. Közös hobbi, közös munka, értem. Ezekről lehet beszélgetni, meg lehet haverkodni is. De akkor én vagyok túl szigorú, hogy nekem nem fér bele, ha folyamatosan, még a wc-ről a meg a paplan alól is üzengetnek egymásnak? Most abba maradtunk, hogy a stílusából egy kicsit visszavesz, meg megengedi, hogy néha ránézzek. De nekem ehhez rohadtul nincs semmi kedvem! Az elmúlt 6 évben egyszer sem volt ilyen problémánk, és én nem akarok ezentúl folyamatos stresszben élni, és azt mondogatni magamnak, hogy nincs mitől félni, nincs mitől félni...meg nincs kedvem ellenőrizgetni sem.

Mi a erről a vélemény, tapasztalat?

2020. aug. 30. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
83%

11 De érted, ha ilyen olcsó, ribis stílusú a csaj és ennek ellenére ennyire vevő rá a férjed... Ez nem a jónak a jele.

Abba gondolj bele, hogy vannak-e a férjednek olyan férfi barátai, akikkel 0-24ben üzengetnek és ilyen stílusban kommunikálnak. Gondolom nincs egy sem.

2020. aug. 30. 22:20
 22/70 A kérdező kommentje:

17-es. Teljesen egyet értek! Ez a csaj szerintem sem túl szép, de pont ahogy te is írod, ez nem jelent semmit, pont ezért nem is írtam le eddig, mert nagyon jól tudom hogy itt a külsőségeknek nincs jelentősége. Amúgy férjem nekem sem tetszett amikor megismerkedtünk, csak kb. a 3-adik randin jöttem rá. Mindegy.

Abban is igazad van, hogy hárpia voltam, nem akarok az lenni, pont ezért nem is folytatom vele a beszélgetést tovább

2020. aug. 30. 22:22
 23/70 anonim ***** válasza:
86%
100%,hogy vonzódnak egymáshoz. Lehet még nem dugtak, de idő kérdése csak. A férjed meg majd kitörli az olyan részt, ami téged kiakasztana.
2020. aug. 30. 22:31
 24/70 anonim ***** válasza:
53%
Már rég meg volt neki....
2020. aug. 30. 22:33
 25/70 anonim ***** válasza:
81%
Hiszek az ellenkező nemű barátságban, de ez sok. Nem szoktam én se éjjel-nappal, minden egyes nap dumálgatni azokkal a pasi haverjaimmal, akiktől nem akarok semmit. Nyilván van olyan, amikor több órát dumálok valamelyikkel, no de nem minden nap, hogy le se tudnám tenni a telefont. Túl lelkes a férjed a csaj iránt, légy résen, pl én is csak annak a szaván csüngök és teszem félre a mindennapi teendőimet, hogy vele foglalkozzak, aki nagyon tetszik.
2020. aug. 30. 22:37
 26/70 anonim ***** válasza:
88%
Rohadt érdekes, hogy ezek a pasik a 10-20 évvel fiatalabb nőkkel tudnak ilyen nagy barátságba kerülni, még véletlenül sem a 10-20 évvel idősebb nőkkel, és érdekes, de valahogy a férfi barátaival sem csetel éjjel-nappal.
2020. aug. 30. 22:44
 27/70 anonim ***** válasza:
91%
Nekek is van férfi barátom, de nem beszélünk éjjel nappal. Kb hetente 1x beszélünk, és kb 1-2 hav9nta találkozunk, de ennyi. Amit a férjed csinál már nem fér bele. Oké, legyenek barátok, de ne a csaj legyen mar az első.
2020. aug. 30. 23:48
 28/70 anonim ***** válasza:
39%

A legjobb helyen jársz ahhoz, hogy megmagyarázzák neked, hogy a férjed már rég a kiscsajt dugja, meg biztos még másik kettőt is.

Mert persze a 20 éves lányoknak pont a te férjed kell (aki az elején neked sem jött be annyira) és legjobb, ha most azonnal elhagyod.

Feljött egy probléma, megbeszéltétek, engedett, de nem csicskult be, te viszont rövid úton kicsaptál még egy hisztit.

Hagyd leülepedni, ne az legyen, hogy akkor még ezt nem lehet, azt nem lehet.

A lány figyelemhiányos, nektek meg gondolom nincs gyereketek.

Addig fog ez tartani, amíg a lány be nem újít egy pasit, (vagy csajt, ha ennyire fiús.) Ami azért egy 20 éves lánynál gyorsan megvan.

2020. aug. 30. 23:49
 29/70 anonim ***** válasza:
89%
Ahh😂Nagyon nem!
2020. aug. 30. 23:58
 30/70 Gáspár Keve Balázs ***** válasza:
51%

Szerintem vannak gondjaitok. Beszélj vele hogy ő hogyan látja, fontosabb -e egy nem azonos nemű barát, az összes többi már meglévő barátjánál, mert amit ezzel a leánnyal tölt idő nem arányos azzal amit bármelyik másik barátjával töltene. Közös hobbi jó dolog egy barátságban, de pl én sem megyek minden percben a nyakára egy nem azonos nemű barátomnak a hobbinkról beszélgetni. Kellenek ilyen barátok is, csak nem jó túlzásba vinni mert a többi baráttal nem foglalkozik ilyenkor az ember. Kell féltened a férjedet, ha úgy gondolod hogy konkurens lehet egy 19éves leány, vagy ha a férjed korban közel jár a kapuzárási pánikhoz. Addig egyébként nem is kellene nézegetned hogy mit üzengetnek. Amíg ha hozzá szólsz rád figyel nincs különösebb bajod. De tényleg csak beszélgetnetek kellene a nézeteitekről függetlenül attól, hogy most egy lány miatt.

Én pasiként azt értem párodtól, hogy ha munkáról beszélnek, akkor nem a hobbiról éppen, és így időben arrébb kerül hogy arról beszélget valakivel. a becézgetés, az ha nagyon "pajzán" viszont nem fér bele baráti viszonyba.

Az hogy "most megyek zuhanyozni...stb" sem fér bele konkrétan egy baráti viszonyba, mert a barátomat nem az érdekli nyilván hogy miért hagyom ott, hanem az hogy jó volt beszélgetni amíg lehetett. Annyit kellene elvárnod egyébként férjedtől, hogy pontosan ugyanannyi időt fordítson erre a barátságára mint az összes többire, ha többet teszi, az nem barátságosság.

2020. aug. 31. 00:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!