Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem (32) legjobb barátja újabban egy 19 éves lány. Belefér?
Gyakornokként kezdte a cégnél márciusban, férjem volt a főnöke, már itt rájöttek, hogy közös a hobbijuk. Nyáron a lányt felvették a céghez, de tök másik épületben van, nem is közvetlen kollégák, de mint megtudtam, azóta (kb. 3 hónapja) chatelnek szinte éjjel-nappal, munkában is, itthon is, elvileg csak hobbiról meg munkáról. Én persze amikor erre fény derült (1 hete) belepörgettem a jelenlétében a beszélgetésükbe, elsőre az jött le, hogy töménytelen mennyiségben nyomják, tehát onnan hogy felkeltem, megreggeliztem, most boltba megyünk, hobbi..hobbi..., most ebédelek, most megyek fürdeni, hobbi...hobbi..., mostmár alszom, stb. És ez megy minden áldott nap. A második ami szemet szúrt, az hogy becézi, meg vannak pajzánabb megfogalmazások. Tény, hogy elvileg ő egy fiús lány, ezt értem. Közös hobbi, közös munka, értem. Ezekről lehet beszélgetni, meg lehet haverkodni is. De akkor én vagyok túl szigorú, hogy nekem nem fér bele, ha folyamatosan, még a wc-ről a meg a paplan alól is üzengetnek egymásnak? Most abba maradtunk, hogy a stílusából egy kicsit visszavesz, meg megengedi, hogy néha ránézzek. De nekem ehhez rohadtul nincs semmi kedvem! Az elmúlt 6 évben egyszer sem volt ilyen problémánk, és én nem akarok ezentúl folyamatos stresszben élni, és azt mondogatni magamnak, hogy nincs mitől félni, nincs mitől félni...meg nincs kedvem ellenőrizgetni sem.
Mi a erről a vélemény, tapasztalat?
Ott húzz határt ameddig neked is barátkozás lenne egy ellenkező neművel a dolog. Házastársként ez a dolgod, ha a férjed barátja is vagy (szerintem érted mire célzok) akkor meg pláne.
Párod milyen csillagjegyben született - ennyit vegyél figyelembe, én pl skorpió vagyok (jobb emberismerő az átlagnál), és ugyanúgy segítek a jövő generációnak is mint az idősebbnek a 13 éves korosztállyal is ugyanúgy szívesen beszélek, mint a 70 éves korosztállyal. Ha úgy látom meghatározó lehet az alternatív információ-forrás x-y dologról. Ugyan úgy mint ti többre becsülöm a nyugodt otthoni környezetet. Odáig nem megyek sosem, hogy éppen adott pillanat mit csinálok, mert nem hasznos ha félreértik a segítség nyújtási szándékot, gondolj bele hogy leírod épp mész zuhanyozni és a beszédpartner ha vizuális típus elképzeli. Mennyire kínos lehet a partnernek hogy eszébe jut amikor együtt vagytok munkahelyen, annak pláne kínos aki barátkozik és tud róla, magamnak sem teremtenék hasonlóan félreérthető helyzeteket ha csak barátkozni akarok (viszont hogy kinek mi a jó az önismereti kérdés, és ez független attól hogy épp barátkozik e valaki).
Egyébként ha te is szeretsz segíteni másokon akkor nem igaz hogy nincs közös hobbitok, csak az hogy nem beszéltek róla mert nem tekintitek hobbinak (tehetnétek).
Akivel az elso ferjem megcsalt: azt hittem rola, hogy egy 3 gyerekes, szetbagozott, alkoholproblemakkal kuzdo 40-es no.
Kesobb tudtam meg, hogy keso 20-as, gyerek nelkuli, szetbulizott csaj. (En meg a formas fitneszledi.)
A kulso nem jelent semmit.
Pasival sem lenne ez a mennyiség rendben!
Jól álltok anyagilag? Lehet a párod támogatja a lányt.
Nyilván nem kell a lánynak 10+ évvel öregebb fazon, csak elvan vele, élvezi a figyelmét, nagyon max hagyná magát megfektetni, esetleg imponál neki a főnök-alkalmazott viszony, de ha rossz a helyzete, kiugrót is láthat a pasiban, pláne ha gyerek sincs.
Szerintem senkivel se legyen szorosabb kapcsolata az embernek, mint a házastársával. Ha az stabil és fix, akkor nem jöhet gond. Mondjuk a kérdező erőszakos és durva, ki mond olyat, hogy felpofozna valakit azért ahogy beszél.. ?
Gondolom elnyomott papucsférje van, aki élvezi a menő helyzetét egy tinilánynál, ahol végre nagy és erős férfi lehet a segítségre szoruló fiatal lány mellett, kicsit apáskodik majd megdugja pusztán jószándékból.
Valószínűleg önmagának is próbálja azt hazudni, hogy nem vonzódik. Azt hiszi, nem hazudik. Neked nem is, mert elsősorban saját magának hazudik...
Hidd el, tudom, miről beszélek, átmentem ezen. Bár én nő vagyok, de full ugyanez volt. Csak nagyon jóban vagyunk, jókat tudunk dumálni, nehogymár ne lehessenek más barátaim, nem az a lényeg, hogy ő férfi, hanem, hogy el tudunk dumálni... miközben már kb full bele voltam zúgva. Illetve nem is, hanem annyira nem szerettem, illetve untam már a férjemet, hogy kb bármilyen impulzus jól jött. Aztán részegen csókolóztunk is, de még utána is magyaráztam magamnak, hogy semmi nincs köztünk, ááá... már megszakadt a kapcsolat, mert nem igazi vonzalom volt, egy tahó volt az az ember igazából, de én annyira vágytam az ingerre, impulzusra, szeretetre, hogy bármibe belekapaszkodtam.
Ja, és elváltam már hálistennek, de nem emiatt a fickó miatt, az a kapcsolat már hamarabb megszakadt, túlságosan egy pökhendi nyomulós paraszt volt, ami még nekem is leesett abban a lila ködös állapotomban, és telefonszámot váltottam meg letiltottam mindenhonnan.
Szóval. Szerintem ezzel ennek itt nincs vége. Nem csetelget valaki egy másik nemű csinoskával reggeltől estig csak úgy haverságból. Sajnálom.
"Szerintem ezzel ennek itt nincs vége."
Pontosan. Ha nem fejezik be ezt a non-stop csetelést, csak idő kérdése és megcsalás lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!