Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat? Az exem legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat? Az exem legjobb barátja mostanában folyton rám írogat, át hívott magukhoz hogy beszélgethetnénk stb.

Figyelt kérdés
A szakítás előtt elég jóban voltunk haverok lettünk buliztunk, eljártunk ide oda(exemmel együtt) , át jött hozzánk stb. De aztán szakítás utan nem beszéltem vele majd úgy alakult hogy kellett a segítsége és átmentem hozzájuk pár órát beszélgettünk aztán ennyi de azóta mindig keres.. neki amúgy van élettársa.
2020. ápr. 8. 22:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Unja a régi puncit, szeretne egy újabbat is kipróbálni.
2020. ápr. 8. 22:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Bszni akar.
2020. ápr. 8. 22:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
dugni, most h haverja elment a képből szabad préda vagy közös ismeretség letaposott ösvény
2020. ápr. 8. 22:14
 4/12 A kérdező kommentje:
De ez elég undorító lépés lenne tőle ha megakarna dugni, vagy a férfiaknál ez nem gáz hogy a legjobb barátja exe? Az exemmel ez 10 évig tartott szóval nem csak az egyik futó kalandja voltam.Neki sírt utánam stb.
2020. ápr. 8. 22:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél naiv, nyilván szexet akar.

Undorító? Igen, az. És akkor? Építsd le.

2020. ápr. 8. 22:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Építsd le.

Sötét ügy. Ne hagyd magad belerántani.

Ez egy szemét.

2020. ápr. 8. 23:53
 7/12 anonim ***** válasza:

"vagy a férfiaknál ez nem gáz hogy a legjobb barátja exe?"

Attól függ.

Ha nem élne kapcsolatban, és, teszem azt, már régen szerelmes lenne beléd, komolyan gondolná, akkor nem lenne gáz. A férfiak megbeszélik ezt egymás között.

De ismerek olyan esetet is, amikor két fiú testvérrel történt meg, hogy nem működött a kapcsolat, házasság sem lett belőle. Szakítottak. Évek múlva meg az öccse vette feleségül. A testvérek ezt tisztázták egymás között. Azóta is kiegyensúlyozott a családi kapcsolat.

Szóval attól függ.

Ez nem olyan.

Ez csak szabad prédának tart téged, lehet, hogy

valami rivalizálás is a haverjával, hogy a volt nőjét "használja" egy-két körre.

Hajtsd el a fenébe.

2020. ápr. 8. 23:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt az amugy van elettarsa a gaz szerintem.
2020. ápr. 9. 01:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Biztosan naiv vagyok,de mi van,ha a haver csak sajnalja a kerdezot,hogy maganyos ,esetleg az ex kerte meg a haverjat,hogy probaljon kozvetiteni egy ujrakezdeshez?Persze semmit nem tudunk a korulmenyekrol,de miert kell mindig mindenkirol minden helyzetben a legrosszabbat feltetelezni?
2020. ápr. 9. 09:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Amíg a haverja nője voltál addig egyértelműen tabu voltál. Most nem vagy az! Azonban ha van párja egyértelműen csak fel akar próbálni. Nem túl szerencsés ilyenbe belebonyolódni. 40/F.
2020. ápr. 9. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!