Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat? Az exem legjobb barátja mostanában folyton rám írogat, át hívott magukhoz hogy beszélgethetnénk stb.
Figyelt kérdés
A szakítás előtt elég jóban voltunk haverok lettünk buliztunk, eljártunk ide oda(exemmel együtt) , át jött hozzánk stb. De aztán szakítás utan nem beszéltem vele majd úgy alakult hogy kellett a segítsége és átmentem hozzájuk pár órát beszélgettünk aztán ennyi de azóta mindig keres.. neki amúgy van élettársa.2020. ápr. 8. 22:03
11/12 anonim válasza:
Ez nem csak a férfiakra igaz kérdező a nőknél is ugyan úgy megy testvér exevel, rokon exevel stb. Nem ilyenek a férfiak ilyen az emberek egy resze. És igen, elkepzelheto h ha eddig valamit jelentet neki a haverja de most h nincs már megdugna. Hiszen sokat találkoztatok míg együtt voltatok az exeddel, és addig is lehetet benne vágy ami csak nőtt és nőtt és most már h nincs igazából gát az egészet a nyakadba engedi.
12/12 anonim válasza:
mint sokan mások én is azt irom hogy nem a semmiért keresget hidd el, egy pár órát beszélgettetek megnézett sunyiba magának előjöttek az emlékek és újra megkivánt , 1000% , ilyen a férfi ész . nekem mondod? én is az vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!