Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem (32) legjobb barátja újabban egy 19 éves lány. Belefér?
Gyakornokként kezdte a cégnél márciusban, férjem volt a főnöke, már itt rájöttek, hogy közös a hobbijuk. Nyáron a lányt felvették a céghez, de tök másik épületben van, nem is közvetlen kollégák, de mint megtudtam, azóta (kb. 3 hónapja) chatelnek szinte éjjel-nappal, munkában is, itthon is, elvileg csak hobbiról meg munkáról. Én persze amikor erre fény derült (1 hete) belepörgettem a jelenlétében a beszélgetésükbe, elsőre az jött le, hogy töménytelen mennyiségben nyomják, tehát onnan hogy felkeltem, megreggeliztem, most boltba megyünk, hobbi..hobbi..., most ebédelek, most megyek fürdeni, hobbi...hobbi..., mostmár alszom, stb. És ez megy minden áldott nap. A második ami szemet szúrt, az hogy becézi, meg vannak pajzánabb megfogalmazások. Tény, hogy elvileg ő egy fiús lány, ezt értem. Közös hobbi, közös munka, értem. Ezekről lehet beszélgetni, meg lehet haverkodni is. De akkor én vagyok túl szigorú, hogy nekem nem fér bele, ha folyamatosan, még a wc-ről a meg a paplan alól is üzengetnek egymásnak? Most abba maradtunk, hogy a stílusából egy kicsit visszavesz, meg megengedi, hogy néha ránézzek. De nekem ehhez rohadtul nincs semmi kedvem! Az elmúlt 6 évben egyszer sem volt ilyen problémánk, és én nem akarok ezentúl folyamatos stresszben élni, és azt mondogatni magamnak, hogy nincs mitől félni, nincs mitől félni...meg nincs kedvem ellenőrizgetni sem.
Mi a erről a vélemény, tapasztalat?
Már hogy a fenébe férne bele!
F37
Hát így nem férne bele. Oké lenne ha csetelgetnenek és egy héten egyszer isznak együtt valahol de H wcrol meg paplan alól? ... Na ne.
Nemhiszek az ilyen szintű barátságban ellentétes neműek között. Még ha nem is az esete a csaj, ez már az a fajta lelki kapcsolat amiből egyenesen következik hogy vonzodni is kezdjen hozzá egy idő után szerintem.
"2-es erre persze én is azonnal rákérdeztem, de állítja (és én tényleg elhiszem) hogy nem tetszenek egymásnak."
A nők nagyon féltékenyek tudnak lenni a szerintük jó nőkre. Az összes féltékeny barátnőm mellé lőtt. Engem egyik sem érdekelt, akiktől rettegtek.
Van egy lány akit ismert a barátnőm és semmi gondja nem volt, hogy találkozok vele. Nem tartotta veszélyesnek. Pedig érte 1 percen belül bárkit elhagynék, ha nyitna felém.
Ha féltékenykedsz, akkor biztos a megcsalás, hiszen kit érdekel egy hárpia?!
Ha elmondod, hogy bízol benne, akkor még felébredhet a lelkiismerete. Nem garantált, biztosabb, mint féltékenykedésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!