Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a feleségem javítani a házasságunkon, miért jó neki a kihűlt kapcsolat és a látszat fenntartása?
Figyelt kérdés
Húsz éve vagyunk házasok, a kapcsolatunk már öt évi házasság után csak szelíd barátság volt, tizenöt év után meg sima egymás mellett élés, mintha csak jó ismerősök lennénk. Gyermekünk nincs, mert a feleségem nem akart szülni, nagyon félt a szüléstől. Én kezdetben még szerettem volna gyereket, de erőltetni semmit nem akartam. Most viszont eljutottam odáig, hogy ebből a kihűlt kapcsolatból nekem már elég! Neki nagyon jó, úgy látom, posztolgatja ki a facebookra a közös képeinket, mert a barátnői is így csinálják (ó, a látszat nagyon fontos, a külsőségekre nagyon ügyel a drágám), de közben már évek óta nem is beszélgetünk. Kb. két hónapja kezdtem el kérni, hogy beszélgessünk végig újra teljes éjszakákat, mint a házasságunk kezdetén, ismerkedjünk meg újra egymással. A végigbeszélgetett éjszakák a házasságunk első éveiben csodálatosak voltak. Hetekig éltem belőlük. Feltöltöttek. Annyi érzést feltártunk egymás előtt, annyi titkot megosztottunk egymással. Ezért kértem, hogy újra kezdjünk el teljes éjszakákat végigbeszélgetni. A feleségem hidegen rám nézett, amikor ezt az ötletemet elmondtam, és ennyit kérdezett: - Te megbolondultál? Minek beszélgessek én veled végig egy éjszakát? - Amikor ezt kimondta, megállt bennem az ütő, elsápadtam. Egy ilyen nővel érdemes együtt maradni még, vagy hagyjam ott véglegesen? Én már az utóbbira hajlok. Akkor ugyan gondban lenne a drágám, mert milyen fotókat posztolgatna vajon a facebookon a csodálatos házasságunkról?2020. júl. 9. 12:54
51/51 anonim válasza:
Szerintem egy tanárnak több esze van annál, hogy ennyire kiteregesse itt a magánéletét. Mindenesetre jót derültem a kis kamu-sztoridon.
Ha netán mégis igaz, a feleséged helyében én is csak cetlikkel kommunikálnék veled és leredukálnám a szexet 10 év/nullára. Nem nagyon tudnék férfiként tekinteni valakire, aki megijed egy kis könyvpakolástól (mivel könyvtáros vagyok, nem becsülöm alá a feladatot), azon kívül egyetlen vezető sem tolerálná, hogy nyilvánosan ellene hergeled a hangulatot. Tudod ki beszélgetne át éjszakákat egy olyan emberrel, aki a kollégáival szolidáris és nem a feleségével. Akkor beszélgess át éjszakákat a kollégákkal, azt javaslom. De mondom, ezt a sztori csak kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!