Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem akar a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar a feleségem javítani a házasságunkon, miért jó neki a kihűlt kapcsolat és a látszat fenntartása?

Figyelt kérdés
Húsz éve vagyunk házasok, a kapcsolatunk már öt évi házasság után csak szelíd barátság volt, tizenöt év után meg sima egymás mellett élés, mintha csak jó ismerősök lennénk. Gyermekünk nincs, mert a feleségem nem akart szülni, nagyon félt a szüléstől. Én kezdetben még szerettem volna gyereket, de erőltetni semmit nem akartam. Most viszont eljutottam odáig, hogy ebből a kihűlt kapcsolatból nekem már elég! Neki nagyon jó, úgy látom, posztolgatja ki a facebookra a közös képeinket, mert a barátnői is így csinálják (ó, a látszat nagyon fontos, a külsőségekre nagyon ügyel a drágám), de közben már évek óta nem is beszélgetünk. Kb. két hónapja kezdtem el kérni, hogy beszélgessünk végig újra teljes éjszakákat, mint a házasságunk kezdetén, ismerkedjünk meg újra egymással. A végigbeszélgetett éjszakák a házasságunk első éveiben csodálatosak voltak. Hetekig éltem belőlük. Feltöltöttek. Annyi érzést feltártunk egymás előtt, annyi titkot megosztottunk egymással. Ezért kértem, hogy újra kezdjünk el teljes éjszakákat végigbeszélgetni. A feleségem hidegen rám nézett, amikor ezt az ötletemet elmondtam, és ennyit kérdezett: - Te megbolondultál? Minek beszélgessek én veled végig egy éjszakát? - Amikor ezt kimondta, megállt bennem az ütő, elsápadtam. Egy ilyen nővel érdemes együtt maradni még, vagy hagyjam ott véglegesen? Én már az utóbbira hajlok. Akkor ugyan gondban lenne a drágám, mert milyen fotókat posztolgatna vajon a facebookon a csodálatos házasságunkról?

2020. júl. 9. 12:54
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Én mindig mondogattam, hogy nekem ez nem jó, de nem volt foganatja. Az volt a válasz, hogy ne éljünk álomvilágban, minden házasság ilyen, csak vannak, akik ügyesebben és vannak, akik kevésbé ügyesen takarják a takarni valót. Én tizenöt éve mondogatom, hogy jobban kéne csapkodniuk a lángnyelveknek körülöttünk, nagyobb izzásnak kéne lenni bennünk. A rideg válasz: - Mi vagyok én? Szén, hogy izzanom kéne? Te bolond vagy! -
2020. júl. 9. 13:15
 12/51 A kérdező kommentje:
Én már nagyon nem bírom a rosszindulatú embereket. A feleségem is - amikor nagy néha szóba áll velem - a sárga földig lehordja a barátnőit, utána meg hozzájuk vendégségbe. Én meg megkérdezem: - De miért mész el hozzá vendégségbe, ha ennyire utálod? - Válasz nincs, csak a bejárati ajtó csapódása.
2020. júl. 9. 13:19
 13/51 anonim ***** válasza:
82%
Hagyd ott. Semmi sem köt hozzá.
2020. júl. 9. 13:24
 14/51 anonim ***** válasza:
73%
Szted mitől lett ilyen?Bár én a helyedben lelépnék.N
2020. júl. 9. 13:31
 15/51 anonim ***** válasza:
30%
Kipakolnék kommentben az egyik lájkhajhász posztja alá, ami alá már odagyűlt jó pár tetszik, így legalább a lufiját kipukkasztom ezzel a szocmédián. De lehet az frankóbb csattanó lenne, ha a válási keresetet posztolnám be egy ilyen csodálatoskodó szutyok alá, had égjen, mint a reichstag.
2020. júl. 9. 13:37
 16/51 anonim ***** válasza:
92%

Figyi. Az én párom ugyanígy élt le húsz évet valaki más mellett. Aztán egyszer csak felébredt ő is.

Az újrakezdés nem lehetetlen. Hány éves vagy? 45 körül? Még gyereked is lehet!

Nem vagy boldog, tudod te is. De kezedbe kell venned a sorsod.

2020. júl. 9. 13:45
 17/51 A kérdező kommentje:
Igen, új életet kellene kezdeni. De akkor mindent borítani kell. Új állást is kell keresnem. A feleségem ugyanis iskolaigazgató abban az iskolában, ahol én tanár vagyok. Nem tűrné el, hogy megszégyenítsem a tantestülete előtt azzal, hogy elvált asszonyt csinálok belőle. Ott nem maradhatnék. Bosszút állna rajtam.
2020. júl. 9. 14:00
 18/51 anonim ***** válasza:
93%

És akkor mi lenne, ha új állást kéne keresned?

Áldozat nélkül boldogság sincs. Hajrá.

2020. júl. 9. 14:30
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

Nokent mondom, sosem keso. Lepj, kezdj uj eletet!

Nem szabad az eltoltott eveket szamolni, mint pluszpontokat. Csak azt nezd, hogy ez varna rad a sirig.

Ne!

2020. júl. 9. 14:50
 20/51 anonim ***** válasza:
24%

Van szeretője, akivel megbeszel mindent.

Te csak a latszatnak kellesz.

És igen, valószínű féltette az alakját, karrierjét azért nem szült.

Törtető nő lehet.

2020. júl. 9. 15:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!