Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a feleségem javítani a házasságunkon,
miért jó neki a kihűlt kapcsolat és a látszat
fenntartása?
Figyelt kérdés
Húsz éve vagyunk házasok, a kapcsolatunk már öt évi házasság után csak szelíd barátság volt, tizenöt év után meg sima egymás mellett élés, mintha csak jó ismerősök lennénk. Gyermekünk nincs, mert a feleségem nem akart szülni, nagyon félt a szüléstől. Én kezdetben még szerettem volna gyereket, de erőltetni semmit nem akartam. Most viszont eljutottam odáig, hogy ebből a kihűlt kapcsolatból nekem már elég! Neki nagyon jó, úgy látom, posztolgatja ki a facebookra a közös képeinket, mert a barátnői is így csinálják (ó, a látszat nagyon fontos, a külsőségekre nagyon ügyel a drágám), de közben már évek óta nem is beszélgetünk. Kb. két hónapja kezdtem el kérni, hogy beszélgessünk végig újra teljes éjszakákat, mint a házasságunk kezdetén, ismerkedjünk meg újra egymással. A végigbeszélgetett éjszakák a házasságunk első éveiben csodálatosak voltak. Hetekig éltem belőlük. Feltöltöttek. Annyi érzést feltártunk egymás előtt, annyi titkot megosztottunk egymással. Ezért kértem, hogy újra kezdjünk el teljes éjszakákat végigbeszélgetni. A feleségem hidegen rám nézett, amikor ezt az ötletemet elmondtam, és ennyit kérdezett: - Te megbolondultál? Minek beszélgessek én veled végig egy éjszakát? - Amikor ezt kimondta, megállt bennem az ütő, elsápadtam. Egy ilyen nővel érdemes együtt maradni még, vagy hagyjam ott véglegesen? Én már az utóbbira hajlok. Akkor ugyan gondban lenne a drágám, mert milyen fotókat posztolgatna vajon a facebookon a csodálatos házasságunkról?
Szerintem inkább az olyan nő szánalmas, aki kijelenti, hogy élete legboldogabb napja nem az esküvője napja volt, hanem az a nap, amelyen kinevezték iskolaigazgatóvá (intézményvezetővé). És ez a szánalmas nő IMÁDJA a hatalmat. Pedig mondtam már neki, hogy mondjon le az igazgatóságról, menjünk el egy másik iskolába, kezdjünk új életet, legyen ő is újra egyszerű tanár. Ezen mélységesen fel volt háborodva, és elkezdett rikácsolni, hogy neki a vezetés az élete, és inkább megöli magát, minthogy ne legyen igazgató.
2020. júl. 16. 17:06
43/51 anonim válasza:
Jesszusom! Velem sem könnyű együtt élni, de én ennek a fele rosszat sem produkálom feleségként mint a tiéd... 😀
2020. júl. 16. 17:34
44/51 anonim válasza:
Igazából már csak az iskola neve hiányzik a sztoriból... XD
Kérdező, azért azt lásd be, hogy te is csak sajnálod magad. Itt rinyálsz és csak a sérelmeidet sorolgatod, de egyszer sem olvastam tőled, hogy "köszönöm a válaszokat, megfontolom, hogy TESZEK VALAMIT A SAJÁT BOLDOGSÁGOMÉRT"
nekünk tök mindegy, hogy élsz, boldog vagy-e vagy sem.
Legyél FÉRFI és lépj. Ha nem lépsz, akkor meg hallgass, mert magadnak köszönheted.
Elég a rinya, tényleg.
2020. júl. 17. 09:06
45/51 anonim válasza:
vedd már észre magad, itt rinyálsz, váljál el és kész. ahhoz nincs tököd?
2020. júl. 17. 11:03
46/51 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne, mármint az éjszakázás, de az hihetetlen hogy húsz év alatt nem sikerült annyira megismerni, hogy tudjad mit szeret csinálni, akár veled. Elválni minek válna, nem akar még egy ilyen lúzer kapcsolatot.
2020. júl. 27. 19:30
47/51 anonim válasza:
Hát, egyszer elengedném, hogy a nejem - nő vok - bolondnak mondjon, de másodszorra már nem... Én megértelek, hogy nem léptél a 15 év alatt, el tudom képzelni, de most már nem lehet mit tenni. Vesd fel a párterápiát, kérdezted, hogy mit gondol a jövőtökről? Ha semmit, akkor semmi értelme együtt lennetek, időpocsékolás. Ő is találhat mást magának, Te is. Nem kell feltétlenül olyat keresned, akivel lesz közös gyerek, ne az legyen a szemed előtt, hanem az, hogy még min. 20 éved lenne, amit nem egy semmi párkapcsolattal kellene eltöltened. Az meg, hogy hol találnál másik állást? Másik városban, másik iskolában, a nejed keze hosszan elért? Ajajaj... Esetleg ha minden kötél szakad, nem működik a párterápia, stb., meglengetnéd a válást, hátha a nejed elgondolkodik. Biztos nála is hiányzik vmi és mégis újra tudnátok kezdeni.
2020. júl. 27. 20:57
48/51 anonim válasza:
"Miért nem akar a feleségem javítani a házasságunkon, "
Ezen mit lehetne javítani?
Ha gyereket akarsz, akkor uccu neki.
Neked is egy életed van.
Amint írtad, nem rajtad múlott.
2020. júl. 28. 00:55
49/51 anonim válasza:
Én eleve nem dolgoznék olyan helyen, ahol a párom a főnököm, rohadtul nem egészséges: lsd Hosszú Katinkáék esete. Szerintem itt nem csak a feleségeddel van gond, a te gondolkodásod sincs rendben, ha 15 éve tudod, hogy nem megfelelő a házasság, mi a fenéért maradtál benne? Azt hiszed te tökéletes vagy? Biztos vagyok benne, hogy nem. Szedd össze a gondolataid és válj el, ha nem vagy boldog. De ne kezdd el fúrni a feleségedet a munkahelyeteken, mert csak magadat fogod beégetni.
2020. júl. 28. 15:14
50/51 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van.Ahelyett,hogy itt busszút tervezgetsz,meg beolvasol neki szeptemberben ,meg ilyenek,inkább azon járjon az eszed,hogy keress egy másik állást,add be a válást,és tervezd inkább az életed.
Semmire se visz,ha az tölti ki a gondolataidat,hogy hogy tudsz visszavágni,meg mittomén.Ezek végtelen xarakodások csak,és nem leszel sem boldog,se nem hutsz előrébb.
Aztán meg azon nyammogsz,hogy elment az idő,ahelyett hogy élted volna az életed,csak elb...tad!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!