Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire hihetetlen, hogy így is működik a házasságunk?
A szüleim és a család állandóan azzal szekíroz, hogy hagyjam el a férjem mert ő nyíltan félrelép, és, hogy ez milyen dolog. A család nem tudja, hogy nekem is van neha szeretőm, a férjem viszont igen.
Őt nem zavarja, engem sem érdekel ha máshoz jár néha napján, csak legyünk őszinték ezzel kapcsolatban. 8 éve már, hogy így élünk, ebből 5 éve házasok is vagyunk.
Miért kell ebbe állandóan belepofázni? 2020lesz lassan, nem a középkorban élünk..
Azért, mert nem vagy őszinte, nem tudják, hogy ez a kettőtök tudatos döntése.
Csak arra az esetre vértezd fel magad, ha egyszer elváltok, mert akkor kapni fogod az ívet.
Azt nevezed őszinteségnek, hogy mindketten tudatosan félreléptek, egyébként pedig lelkesen bizonygatjátok magatoknak és az egész világnak - nekünk is - hogy milyen jól máűködik egy olyan kapcsolat, amit házassagnak nevezel (vagy inkább cimkézel), holott annak minden alapeleme hiényzik abból: a szerelem, a szeretet, a megbecsülés, az elköteleződés a másik iránt (ez kizárólagosságot jelent ám!), a hűség.
Nagyobb gáz lesz akkor, amikor te 47 vagyv 57 leszel, és a férjed végleg dob két húszévesért, te pedig nem kellesz a kutyénak sem, mint kissé lepukkant, leharcolt, koros vagy hogy is mondjam: a napi szexcsatákból és a nyitott házasságból végleg kivénhedt hölgy.
A nyitott házasságokat egyébként mindig az elköteleződni nem akaró pasik szokták támogatni, és azok a nők, akiknek nem nőtt be a fejük lágya. Ezen kéne kicsit elgondolkodni.
És én nem "pofázok" bele az életedbe, csak elmondom a véleményemet - ha már ide feltetted.
Szerintem a párkapcsolati döntéseitek és a szexuális életetek tabu, magánügy.
De ha már sikerült elmondani a férjed kicsapongásait, akkor nem fair áldozatnak beallitani magad. Mondd el, hogy te is ezt csinálod ne sajnaljanak. És kész. Pont.
Engem aztán marhára nem érdekel, hogy a házasság címszó alatt átjáróházat csináltok a nemi szervetekből. Utána meg egymásról nyalogatjátok édesen mosolyogva közben, idegenek váladékait, bacijait.
Az viszont egyáltalán nem fair, hogy csak a férjed félrebszásairól tudnak. Vállald fel, hogy neked is viszket másra, meg gombásodik majd utána. Legalább a családod tisztában lesz a nevelési eredményével. Így vagy elhallgatnak, vagy mégjobban kapod az ívet. A tetteknek következményei vannak. Ideje lenne már megtanulnod, ha már lábat szétrakni tudsz.
"2020lesz lassan, nem a középkorban élünk.."
Ennek semmi köze a középkorhoz, csupán a felfogáshoz. Ha nektek jó így, csináljátok. Bár azt nem értem, miért kell ebbe beavatni a családot, vagy ez is vmilyen fétis nálatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!