Ez nem vicc! Valaki volt már ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
1000% h a volt páromé a gyerek senkivel nem voltam mégis teljesen ugy néz ki mint az uj párom! ilyen hogy lehet?2014. jún. 5. 05:27
2/16 anonim válasza:
Hasonlít a két pasi? Esetleg az új parod rád, illetve a volt parod valamely felmenőjére?
Könnyen lehet hogy csak remeket látsz.
A lányom egy az egybe az apai nagyanyám, a férjem csak "nyomokban" " van jelen.
Szemszín stb...
A
Szegény apukám sokáig nem is tudott a
mama halála után az unokájra nézni sírás nélkül.
3/16 anonim válasza:
És? Ebben mi a furcsa? Attól még,hogy ritkán fordul elő...
4/16 anonim válasza:
8 éves volt a lányom, mikor megismerkedtem a férjemmel. Az ő apai ágú rokona azt hitte, hogy a férjem lánya, mert a rokon gyereke is pont úgy nézett ki annyi idősen, mint az enyém.
5/16 anonim válasza:
Ha senkivel sem voltál, hogy lett a gyerek?
Előfordulhat,hogy valamelyik felmenőjük közös, vagy ha ők nem is, pl a szüleik, nagyszüleik hasonlítanak egymásra annyira..
Amúgy ha nem voltal az exeddl, akkor 0% az esélye, hogy ő az apja.
6/16 anonim válasza:
Csak azt nem értem, mi ebben a probléma?!?!?!
8/16 anonim válasza:
Ez mágia...az új párod áll a dolog mögött...már akkoriban kinézett magának... :D
10/16 anonim válasza:
Gáz, mert így nem tudod levenni az exedet is gyerektartásra, miközben az újjal már eltartatnád magad.
Erre való az apasági vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!