Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez nem vicc! Valaki volt már...

Ez nem vicc! Valaki volt már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
1000% h a volt páromé a gyerek senkivel nem voltam mégis teljesen ugy néz ki mint az uj párom! ilyen hogy lehet?

2014. jún. 5. 05:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%
Mégis miben nyilvánul ez meg? A gyerek néger és az új párod is az?:D
2014. jún. 5. 08:50
 12/16 anonim ***** válasza:
És most mi van? Valamelyiküknél felmerült egy ilyen probléma? Butaságokat ne kérdezz, mert nem kapsz rá normális választ. Erre komolyabb választ nem lehet adni, mint hogy biztos "mágia"!
2014. jún. 5. 10:06
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
Az én fiam Patrik, Patrik Neil Harris-re hasonlít, nem is kicsit. Ki tudja, lehet voltam Hollywoodban.
2014. jún. 5. 10:42
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

Az én nagyanyám, meg a nagyapámra hasonlít...

...csak nagyobb a bajusza!

2014. jún. 5. 12:12
 15/16 anonim ***** válasza:

ma 10:42

Hiába voltál, ő meleg:D

Amúgy simán lehet, én is sokkal inkább anyósoma hasonlítok, mint a szüleimre. Mindenki azt hiszi, hogy az anyukám. A férjemmel is hasonlítunk egymásra, sokat hitték már, hogy tesók vagyunk. Van ilyen.

2014. jún. 5. 12:58
 16/16 anonim ***** válasza:
92%
Én ismerek egy olyan családot, akiknek nem lehetett gyerekük, ezért örökbefogadtak egyet, viszont ezt az információt csak nemrég tudtam meg, és nagyon meglepődtem mert a gyerek tisztára hasonlít a "szüleire". (Csak azért írtam idézőjelbe, mert ugye nem a vér szerinti szülei.)
2014. jún. 5. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!