Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hihetetlen amit tett, nem...

Hihetetlen amit tett, nem tudom hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

Édesanyám mérhetetlenül felboszantott.

A hétvégén lesz a 20 éves osztálytalkozonk. Egy kis város a mienk, igazából nemis város, mindenki ismer mindekit és a nagy többség a mai napig ott él. Én Budapestre jártam főiskolára és itt is maradtam. Mondhatom, hogy megvan mindenem amire vágyom, ami nincs és nemis kell az a gyerek-házasság (7éve vagyok együtt a párommal)

Hétvégén felhívott anya és elmondta a "tudnivalókat" a találkozóval kapcsolatba, ugyanis hosszú ideje úgy tudják, hogy férjnél vagyok és az unokatesóm kislanyáról azt mondta, hogy az az én lányom. Nem akart szégyenbe maradni, hogy lassan 40 éves leszek és se férjem se gyerekem nincs....

Nagyon-nagyon mérges vagyok! Nem tudom mit csináljak, hisz ha megmondom az igazat akkor anyát minimum bolond öregasszonynak hiszik majd. Nagyon utálok hazudni, és most rákényszerít.

2016. máj. 23. 11:23
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

inkább élsz hazugságban? szerintem hamarabb megértik, hogy anyukád miért hazudott, minthogy te minek játszottad el a rád húzott szerepet...persze csinálhatod ha akarod, de ha lebuksz sokkal égőbb lesz!

23F

2016. máj. 23. 11:25
 2/34 anonim ***** válasza:
97%
Hát én simán elmondanám az igazat. Nehogy már még te érezd magad kellemetlenül...
2016. máj. 23. 11:26
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Anyád tényleg bolond öregasszony... inkább mondd el ott helyben az igazat, és vedd elejét a kérdéseknek...
2016. máj. 23. 11:43
 4/34 anonim ***** válasza:
33%

Jézusom :O

Hát, nem is tudom, mit csinálnék... Kapásból nekem is az jönne, mint a többieknek, hogy mondd meg az igazat. De mivel te nem ott élsz, nem hinném, hogy lebuksz, anyukádat meg megkímélnéd így attól, hogy a fél falu rajta röhögjön...

De megmondanám neki, nem túl kedvesen, hogy nem normális... -_-

2016. máj. 23. 11:47
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

#4:

csak az a gáz, ha egyszer jön az unokatesó a gyerekkel és X év múlva derül ki, hogy hoppá mégse úgy volt...

vagy amikor az esküvőről kérdeznek és több egymásnak ellentmondó történet hangzik el...

akkor elég ciki lesz a szitu...

2016. máj. 23. 11:54
 6/34 anonim ***** válasza:
83%
4-es vagyok. Ezért mondom, hogy én sem tudom, mihez kapnék hirtelen.
2016. máj. 23. 11:55
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen csak felhúzódott a szemöldököm a 6. sornál. Sajnos tényleg nincs rendben nála valami, de nem megoldás, hogy részt veszel egy ilyen hazugságban.

A bugyuta amerikai vígjátékok jutnak erről eszembe, (apádra ütök és társai) amikor a hazudozást választják az egyenes út helyett, és komikus helyzetekbe keverednek. Én ezt a filmekben sem találom viccesnek, inkább idegesítőnek és szánalmasnak, az életben meg egyenesen szégyennek. Mert ha kiderül, akkor nem happy end lesz a vége mint a filmekben, hanem egy életre elkönyvelnek bolondnak. Szóval ha az én anyukám ilyent hazudna, biztos eligazítanám. Ebből már túl jól nem fogtok kijönni, de bonyolítani sem kéne.

2016. máj. 23. 12:16
 8/34 anonim ***** válasza:
91%
Azta! Hat, ha anyam ilyet tenne, akkor egy ideig szoba sem allnek vele. Nem en tisztaznam a szitut, hanem megmondanam neki, h o hozza helyre, amit elrontott es o mondja el mindenkinek az igazat, kulonben, ha Neked kell ezt megtenni, akkor az neki meg kellemetlenebb lesz. De ha mar o teremtette ezt a szitut, akkor o allitsa helyre a dolgokat.
2016. máj. 23. 12:17
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el az igazat. Ezzel egyben le is állítod anyádat. Mivel ha most belemennél ebbe a színjátékba, csak adnád alá a lovat, soha nem lenne vége és másban is hazudna rólad/neked stb.

Ez egyben "büntetés" is anyádnak, hiszen mindenki rájön,mit tett, mert ez azért, valljuk be, iszonyat durva, remélhetőleg elszégyelli magát és többet eszébe nem jut ilyet csinálni.

A többit meg nektek kell rendezni, én nem hagynám szó nélkül, az biztos.

2016. máj. 23. 12:19
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Legy oszinte. Ha rakerdeznek, mondd meg, h " nem, nem igy van, nem tudom, miert mondta ezt". Amugy, ha ilyen kicsi varos, .ar reg le kellett buknia. Pl amikor a "lanyodat" rendre az igazi anyjaval latjak es te meg csak a vsrosban se bukkansz fel akkortajt :-)
2016. máj. 23. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!