Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hihetetlen amit tett, nem...

Hihetetlen amit tett, nem tudom hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

Édesanyám mérhetetlenül felboszantott.

A hétvégén lesz a 20 éves osztálytalkozonk. Egy kis város a mienk, igazából nemis város, mindenki ismer mindekit és a nagy többség a mai napig ott él. Én Budapestre jártam főiskolára és itt is maradtam. Mondhatom, hogy megvan mindenem amire vágyom, ami nincs és nemis kell az a gyerek-házasság (7éve vagyok együtt a párommal)

Hétvégén felhívott anya és elmondta a "tudnivalókat" a találkozóval kapcsolatba, ugyanis hosszú ideje úgy tudják, hogy férjnél vagyok és az unokatesóm kislanyáról azt mondta, hogy az az én lányom. Nem akart szégyenbe maradni, hogy lassan 40 éves leszek és se férjem se gyerekem nincs....

Nagyon-nagyon mérges vagyok! Nem tudom mit csináljak, hisz ha megmondom az igazat akkor anyát minimum bolond öregasszonynak hiszik majd. Nagyon utálok hazudni, és most rákényszerít.

2016. máj. 23. 11:23
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eszedbe ne jusskn nem el menni. Vegtere is neked nincs semmi takargatnivalod
2016. máj. 23. 15:50
 22/34 anonim ***** válasza:
76%

"kis város a mienk, igazából nemis város, mindenki ismer mindekit"

Akkor hogyan oldotta meg, amikor rákérdeztek, hogy hogy-hogy nem mesélt soha az esküvődről? Hogy nem hívtatok meg senkit? Nem kért senki fotót? Nem mesélt soha a terhességedről, nem mutogatott büszkén képeket az unokájáról? Egyszer csak közli, hogy ja, hát te már rég férjnél vagy és nagy lányod van?

2016. máj. 23. 15:57
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, míg nem világosított fel, nem is tudtál róla, miket terjeszt rólad a hátad mögött.

Én a helyedben ehhez tartanám magam.

Mondd csak el nyugodtan az igazat, ha pedig bárki rákérdez a házasságodra, lányodra, egyszerűen kérdezz vissza, mint aki semmiről nem tud.

Ennyi.

Anyukád magának keverte a szart, és most is csak azért mondta el neked, nehogy ciki helyzetbe kerüljön.

Ebben nincs semmi pozitív dolog. Semmi.

Miért kéne neked még az ő érdekeit nézned? Ő talán nézte a tiédet, amikor hazugságba akart kényszeríteni?

Ne vicceljünk már. Menj el nyugodtan, és érezd jól magad.

2016. máj. 23. 16:00
 24/34 anonim ***** válasza:
65%
Hát, kérdés, hogy neked mi a fontosabb: az, hogy édesanyádat ne nézzék hülyének, vagy az, hogy megvédd az igazad és ne legyél társ ebben a hazugságban. Ha azt mondod, hogy édesanyád a fontosabb, én nem ítéllek el, elvégre az anyukád, még akkor is, ha jó nagy marhaságot csinált. Ha szeretnéd őt nem beégetni, akkor inkább ne menj el az osztálytalálkozóra. Ha meg szeretnél kiállni az igazadért és nem társa lenni a hazudozásban, akkor meg menj el és mondd el a többieknek, hogy sajnos anyukádnak másak az értékrendjei, mint neked és ezért füllentett. Ez utóbbi esetben biztosan hülyének fogják őt nézni, de hát mit mondjak, az is... Én a helyedben nem mennék el az osztálytalálkozóra. Előbb-utóbb ki fog derülni úgyis, hogy kamuzott, de ha nem te szeretnél az lenni, aki a homlokára ragasztja a "bolond vénasszony" jelzőt, akkor inkább próbáld meg elkerülni a dolgot. Egyébként azt nem értem, hogy nem vagy fent fb-on se te, se a férjed, se senki? Nem is tudnak rólad egyáltalán semmit a volt barátaid, ismerőseid, azok a rokonok, akik szintén ott élnek? Hogy a francba nem derült még ez ki?
2016. máj. 23. 16:35
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

24

Es akkor ezentul bmikor hazamegy es osszefut a kozertben a volt osztalytarsaval, somfordaljon arrebb, nehogy megszolitsa v beszelgessen el vele es kozben azon filozzon,h vajon o ugy tudja, h van lanya v o nem tudja es mondhat bmit? Ez elmebaj. Nem tennem ki magam ennek.jo, h ne tegyen fel kamu jegygyurut, ha hazalatogat...

2016. máj. 23. 16:43
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám, hogy anyuka egy kicsit túlbuzgó volt :) De szerintem lazára venném a figurát, akkor is, ha ideges vagyok azért, hogy elbagatelizáljam a dolgot. Aztán anyukával meg elbeszélgetnék. Ha látják, hogy téged annyira nem érdekel, lehet, hogy előbb lecseng a dolog.
2016. máj. 23. 16:43
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
25, nem mondtam, hogy ez a helyes, de ha az anyját nem akarja lejáratni, akkor igen, a továbbiakban így nézne ki a dolog, ahogy leírtad... Az a baj, hogy kívülállóként én is könnyen tudnám azt mondani, hogy "hát, anyád hülye, te ne hazudozz". De az a "hülye anyuka" őt felnevelte, szerette, gondozta, ergo lehetséges, hogy a kérdező jobban szereti annál, hogy kitegye őt a falu kritikájának. Mit tudom én, mi itt a legjobb megoldás... Én is biztos olyan mérges lennék anyámra, hogy legszívesebben a holdig is felrúgnám őt, de azért nagyon elgondolkodtatna, hogy ha nem sunnyogok el valahogy, akkor kiröhögtetem, megalázom, kiteszem annak, hogy az egész falu rajta fog röhögni. Én lehet, hogy inkább hagynám a francba az egészet, gondolom, úgyis ritkán jár haza a kérdező.
2016. máj. 23. 16:50
 28/34 anonim ***** válasza:
Megfelelési kényszer!Kinek mi köze van hozzá,(még ha anyud mesélt is hülyeséget)hogy neked hogyan alakult az életed.Ennyire fontos neked,hogy jó véleménnyel legyenek rólad?
2016. máj. 23. 18:51
 29/34 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell hazudnod, miért kényszeríthetne rá? Az egy dolog, hogy ő ezek szerint szégyell téged az életviteleddel együtt, de nagyon messzire ment. Előbb-utóbb lebuknál, és akkor nézzenek téged is hülyének? Te egy erős, független, boldog ember vagy, aki a párjával él már hét éve. Neked ez így jó, miért kellene beállni a sorba, és gyereket gyártani, ha nem akartok? Nézd csak meg a gyerekeseket, a legtöbbje boldogtalan, vegetál, a gyereket se szépen neveli, mert a gondok szétzilálják az életét, már ha egyáltalán együtt van még a gyereke apjával. Nem való mindenkinek a családosdi, anélkül is lehet boldog életet élni. Ha belemennél ebbe az egész hazugságba, a saját életedet hazudtolnád meg, és adnád az alá a lovat, hogy valójában te is csak arra vágysz, hogy megházasodj, gyereked legyen és egyébként egy szerencsétlen, boldogtalan vénlány vagy, akit nem hajlandó elvenni a párja...Anyád elmeállapotára nincs szó, képzeld el, te fogod az osztálytalálkozó legnagyobb poénját szolgáltatni, mindenki dőlni fog a röhögéstől, majd hálát ad az égnek, hogy nem az ő anyja ilyen elmebeteg.
2016. máj. 24. 05:32
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Anyád totál elmebeteg, ezt kár szépíteni. Önző, és az egész történetből kihagyta a te érzelmeidet, a te valódi lényedet. Szégyell téged. Szerintem ez irtó gáz, sokkal nagyobb probléma, mint az, hogy "Lejáratod". Nem is te járatnád le, nem gondolt arra, hogy kiderülnek a dolgok, és mindenki hülyének fogja nézni? Szerintem csak egyszerűen közöld az osztálytalálkozón a tényeket, nem kell hozzátenni, hogy anyád mit költött. Ha lesz, aki rákérdez, hogy hogyan is van ez, akkor megerősíted, hogy neked nincs gyereked és boldog párkapcsolatban élsz. Nem értem, ezen mi a ciki. Hidd el, előbb fogják azt gondolni, hogy félreértettek valamit, mint hogy olyan elmebeteg anyád van, hogy direkt talált ki neked egy nem létező életet, annyira szégyelli azt, aki vagy.
2016. máj. 24. 05:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!