Hihetetlen amit tett, nem tudom hogyan tovabb?
Édesanyám mérhetetlenül felboszantott.
A hétvégén lesz a 20 éves osztálytalkozonk. Egy kis város a mienk, igazából nemis város, mindenki ismer mindekit és a nagy többség a mai napig ott él. Én Budapestre jártam főiskolára és itt is maradtam. Mondhatom, hogy megvan mindenem amire vágyom, ami nincs és nemis kell az a gyerek-házasság (7éve vagyok együtt a párommal)
Hétvégén felhívott anya és elmondta a "tudnivalókat" a találkozóval kapcsolatba, ugyanis hosszú ideje úgy tudják, hogy férjnél vagyok és az unokatesóm kislanyáról azt mondta, hogy az az én lányom. Nem akart szégyenbe maradni, hogy lassan 40 éves leszek és se férjem se gyerekem nincs....
Nagyon-nagyon mérges vagyok! Nem tudom mit csináljak, hisz ha megmondom az igazat akkor anyát minimum bolond öregasszonynak hiszik majd. Nagyon utálok hazudni, és most rákényszerít.
"kis város a mienk, igazából nemis város, mindenki ismer mindekit"
Akkor hogyan oldotta meg, amikor rákérdeztek, hogy hogy-hogy nem mesélt soha az esküvődről? Hogy nem hívtatok meg senkit? Nem kért senki fotót? Nem mesélt soha a terhességedről, nem mutogatott büszkén képeket az unokájáról? Egyszer csak közli, hogy ja, hát te már rég férjnél vagy és nagy lányod van?
Nézd, míg nem világosított fel, nem is tudtál róla, miket terjeszt rólad a hátad mögött.
Én a helyedben ehhez tartanám magam.
Mondd csak el nyugodtan az igazat, ha pedig bárki rákérdez a házasságodra, lányodra, egyszerűen kérdezz vissza, mint aki semmiről nem tud.
Ennyi.
Anyukád magának keverte a szart, és most is csak azért mondta el neked, nehogy ciki helyzetbe kerüljön.
Ebben nincs semmi pozitív dolog. Semmi.
Miért kéne neked még az ő érdekeit nézned? Ő talán nézte a tiédet, amikor hazugságba akart kényszeríteni?
Ne vicceljünk már. Menj el nyugodtan, és érezd jól magad.
24
Es akkor ezentul bmikor hazamegy es osszefut a kozertben a volt osztalytarsaval, somfordaljon arrebb, nehogy megszolitsa v beszelgessen el vele es kozben azon filozzon,h vajon o ugy tudja, h van lanya v o nem tudja es mondhat bmit? Ez elmebaj. Nem tennem ki magam ennek.jo, h ne tegyen fel kamu jegygyurut, ha hazalatogat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!