Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hihetetlen amit tett, nem...

Hihetetlen amit tett, nem tudom hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

Édesanyám mérhetetlenül felboszantott.

A hétvégén lesz a 20 éves osztálytalkozonk. Egy kis város a mienk, igazából nemis város, mindenki ismer mindekit és a nagy többség a mai napig ott él. Én Budapestre jártam főiskolára és itt is maradtam. Mondhatom, hogy megvan mindenem amire vágyom, ami nincs és nemis kell az a gyerek-házasság (7éve vagyok együtt a párommal)

Hétvégén felhívott anya és elmondta a "tudnivalókat" a találkozóval kapcsolatba, ugyanis hosszú ideje úgy tudják, hogy férjnél vagyok és az unokatesóm kislanyáról azt mondta, hogy az az én lányom. Nem akart szégyenbe maradni, hogy lassan 40 éves leszek és se férjem se gyerekem nincs....

Nagyon-nagyon mérges vagyok! Nem tudom mit csináljak, hisz ha megmondom az igazat akkor anyát minimum bolond öregasszonynak hiszik majd. Nagyon utálok hazudni, és most rákényszerít.

2016. máj. 23. 11:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

hát ez tényleg elég durva. de semmiképpen se hazudj.

osztálytalálkozókon szokott lenni ilyen kis bemutatkozás a találkozás elején,hogy mindenki elmondja,hogy kivel mi történt az utóbbi években.

te nyugodtan mondd, hogy 7 éve van párod . és tudod,hogy anyukád olyanokat terjeszt,hogy már van gyereked, meg férjnél vagy. de valójában nem így vagy. meg kérhetsz elnézést is anyukád nevében,hogy félre vezette őket.

és kész. biztos megrökönyödnek rajta a volt osztálytársak. de még mindig jobb, mint hogy azt hazudd,hogy van gyereked és kiderüljön,hogy mégsem..

anyukáddal meg beszélgess el alaposan, hogy neked ez mennyire rosszul esett. te így éled az életed, neked így jó, próbálja elfogadni.

2016. máj. 23. 12:28
 12/34 hollófernyiges ***** válasza:
38%

Három lehetőség van:

- belemész és hazudsz

- nem mész bele és anyukád ég

- valamilyen indokkal lemondod a találkozót

2016. máj. 23. 12:49
 13/34 anonim ***** válasza:
96%
Hát én ilyen helyzetben mindenképpen inkább anyám égését választanám. Megérdemelné.
2016. máj. 23. 12:54
 14/34 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell hazudni, hogy tiéd a gyerek, hiszen előbb utóbb le fogsz bukni. A találkozóra pedig menny el. Ha nem akarod azt, hogy Anyukádat kicsit zizzentnek titulálják (habár ahogy elnézem ez kb elkerülhetetlen), akkor mond azt, hogy régóta élsz párkapcsolatban és Anyukád már nagyon vágyik unokára és szinte minden eszközt bevet, hogy meggyőzzön. Mond, hogy szereted az unokatesód kislányát (ha esetleg alaki felhozza) mintha a tied lenne, ezért Anyukád néha túlzásokba esik..

Én valahogy így elviccelném az egészet..-persze ha szépíteni akasz és menteni a menthetőt.

A másik opció, kerek perec megmondod, hogy mi történt pontosan :/

2016. máj. 23. 12:54
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Inkább anyukádat nézzék égőnek.

A te volt osztálytársaid, a te életed, ne hagyd, hogy beleszóljon.

2016. máj. 23. 13:07
 16/34 anonim ***** válasza:
92%

Én a bemutatkozásnál nem emelném ki külön ezt a témát. Elmondod, hogy Pesten élsz a pároddal már 7 éve, ezt meg ezt dolgozod, stb. Aztán valószínű valaki úgyis rákérdez erre, hogy úgy hallotta van egy lányod is. Ekkor nyugodtan elmondhatod, hogy nincs lányod. Füledbe jutott, hogy anyukád azt mondta férjnél vagy és van egy lányod, de ez nem igaz.

Tehát semmiképpen nem mennék bele a játékba. Anyád meg egy életre megtanulja, hogy ne szóljon bele ebbe. Ha meg bolondnak hiszik emiatt, akkor úgy lesz. Minden csoda 3 napig tart és aki kicsit is ismeri az pontosan tudni fogja, hogy miért tette.

2016. máj. 23. 13:28
 17/34 anonim ***** válasza:
69%

En elmondanám az igazat,higyjenek az anyámról amit akarnak, el fogják annyival intézni,szegény anyukája csak szeretné,ha a lánya élete rendben lenne,mivel az ottani emberek biztosan lemaradi gondolkodásuak.

Sõt az is lehet, hogy az anyudat mindig kérdezték, és kinjában mondta ezeket a dolgokat.

2016. máj. 23. 13:33
 18/34 A kérdező kommentje:

Az unokahugom is itt él, Budapesten született (apa húgának a lánya) és nagyon ritkán megy anyáékhoz a lebukás veszélye igen minimális ezért is mondhatta ezt anya.

Mikor számonkertem még en voltam a hibás, hogy de hát mindenki "normális" családi életet él én miért nem vagyok ra képes...

Eszembe jutott az is, hogy nem megyek el.

2016. máj. 23. 14:39
 19/34 Snorri ***** válasza:
100%
De ha te boldog vagy, és büszke, akkor miért hazudnál? Vállald önmagad. Anyukád felnőtt ember, és tudhatta, hogy ez nem helyes. Vállalja a tettei következményét. Ha most megteszed amit kér, akkor tudni fogja, hogy manipulálhat. Egyébként én simán megkockáztatom, hogy tudják, sejtik, hogy kamu, csak nyilván nem fogják szembesíteni vele. Azért kicsi a világ, na. :)))
2016. máj. 23. 14:48
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád hazudott, vállalja ő a tettének a következményeit.
2016. máj. 23. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!