Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell a szerelemtől...

Miért kell a szerelemtől féltenie? Annyira hihetetlen, hogy nekem csak a testiség kell?

Figyelt kérdés

Szeptemberben leszek 18 éves. Eddig még sosem volt dolgom fiúkkal, de még minimális sem.

Erre kb. 3 hónapja egy utazáson jóban lettem a gimiből egy végzőssel, aki a "népszerű, helyes srác" kategória. Vicces, magabiztos.

És azóta találkozgatunk, viszont még semmi nem történt.

Együtt járunk bulizni, reggel ő visz suliba, együtt ebédelünk, estig együtt lógunk. Van, hogy elmegyünk valamerre, de néha csak fekszünk, sorozatozunk, vagy dumálunk.

Sokan féltenek tőle, mert a srác mindenkit kihasznál, 1 hónapnál hosszabb kapcsolata nem volt, bár általában csak 1-2 alkalmat akar a lányoktól és ezt meg is kapja.

Erre most hazajöttem és anya is elkezdte ezt, hogy vigyázzak vele, elhiszi, hogy elvarázsol és levesz a lábamról, de azért gondolkodjak. Viszont nem érti, hogy én nem kapcsolatot szeretnék ettől a fiútól... Egyszerűen csak tapasztalatot.

Ezt mégis hogy mondjam el?

2015. máj. 19. 22:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
De ha annyira tapasztalatot meg testiséget szeretnél, akkor miért is nem történik semmi már 3 hónapja? Kicsit magad ellen beszélsz. Nyilván azért vagytok úgy, ahogy, mert élvezel a társaságában lenni, és nem azért, mert szexelni jó vele...
2015. máj. 19. 23:00
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, nem történik semmi azonkívül, hogy 3 hónapja egymás seggében vagytok.

Ha még történne is valami akkor az egy tipikus túlbuzgó kapcsolat lenne, akkor most hogy van ez?

Fejtsd már meg magadat légy oly kedves...

2015. máj. 19. 23:04
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok rámászni. Megvárom, amíg ő kezdeményez. Bár nem tudom, hogy ez még miért nem történt meg, amikor van, hogy több lánnyal kavar egy éjszaka alatt és tényleg én vagyok az egyetlen lány, aki huzamosabb ideig képes elviselni...
2015. máj. 19. 23:12
 4/18 anonim ***** válasza:
97%

Mit, hogy több lánnyal kavar egy éjszaka?

Kezd ez inkább a tini kategóriába beleesni.

Na majd felnősz...

2015. máj. 19. 23:14
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
Aki a tűzzel játszik könnyen megég.
2015. máj. 19. 23:22
 6/18 anonim ***** válasza:
91%

"Bár nem tudom, hogy ez még miért nem történt meg, amikor van, hogy több lánnyal kavar egy éjszaka alatt és tényleg én vagyok az egyetlen lány, aki huzamosabb ideig képes elviselni..."

:D

Úgy tűnik, te leszel a don Juan büntetése. Vagy mégiscsak beléesel, az első szex után. Vagy nagyon rafkós vagy:-)

Ennyire tapasztalatlan lánynál nem így szoktak működni a dolgok, ahogy leírtad, az első együttlétet jobb lenne olyannal átélni, akihez kötődsz érzelmileg, és nem csak tapasztalatot akarsz szerezni vele. Nem biztos, hogy ilyen tudatos, hideg fejjel tudsz majd gondolkozni, ha igen, az nagy kár, nem tudod, mit veszítesz.

2015. máj. 19. 23:30
 7/18 Költőnő? ***** válasza:
100%

ha már akár csak egy gondolatod is így kezdődik, h de én vagyok az egyetlen lány, aki....

Ott már baj van. Persze magyarázgasd csak magadnak az ellenkezőjét, de te bizony kapcsolatot akarsz.

2015. máj. 20. 06:27
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Megis akkor ki o neked ha csak ugy elnezed, hogy több lánnyal kavar egy éjszaka alatt? Mert ez nem parkapcsolat, ha megcsal, illetve nem egy boldog parkapcsolat. Akarhogy is nezzuk, Te egy jo haverja vagy ha annyi tortenik veled, hogy "Együtt járunk bulizni, reggel ő visz suliba, együtt ebédelünk, estig együtt lógunk. Van, hogy elmegyünk valamerre, de néha csak fekszünk, sorozatozunk, vagy dumálunk."
2015. máj. 20. 07:17
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezekkel a lányokkal mostanában is kavargat, mióta jóban vagytok? Mert ha igen, az arra utal, hogy ez nem egy kapcsolat, csak barátság.

Az írásaidból úgy tűnik, vele akarsz lenni. És ha vele csinálsz mindent, akkor nem akarhatsz csak szexet.

Talán valahol számítasz rá, hogy tetszel neki...és talán van olyan "kapcsolat, hogy nincs szex három hónapig, de olyan nincs, hogy csók sem.

2015. máj. 20. 07:38
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ha ilyen ostoba tinilányom lenne aki arra veri a mellét, hogy az ő justin biberje mennyi kis tinivel kavar és nyomná a hülyeséget hogy ő nem szerelmes közben meg sugárban spriccel a nyála a justin után engem úgy felcukkolna, hogy legszívesebben pofán vágnám.
2015. máj. 20. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!