Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell a szerelemtől...

Miért kell a szerelemtől féltenie? Annyira hihetetlen, hogy nekem csak a testiség kell?

Figyelt kérdés

Szeptemberben leszek 18 éves. Eddig még sosem volt dolgom fiúkkal, de még minimális sem.

Erre kb. 3 hónapja egy utazáson jóban lettem a gimiből egy végzőssel, aki a "népszerű, helyes srác" kategória. Vicces, magabiztos.

És azóta találkozgatunk, viszont még semmi nem történt.

Együtt járunk bulizni, reggel ő visz suliba, együtt ebédelünk, estig együtt lógunk. Van, hogy elmegyünk valamerre, de néha csak fekszünk, sorozatozunk, vagy dumálunk.

Sokan féltenek tőle, mert a srác mindenkit kihasznál, 1 hónapnál hosszabb kapcsolata nem volt, bár általában csak 1-2 alkalmat akar a lányoktól és ezt meg is kapja.

Erre most hazajöttem és anya is elkezdte ezt, hogy vigyázzak vele, elhiszi, hogy elvarázsol és levesz a lábamról, de azért gondolkodjak. Viszont nem érti, hogy én nem kapcsolatot szeretnék ettől a fiútól... Egyszerűen csak tapasztalatot.

Ezt mégis hogy mondjam el?

2015. máj. 19. 22:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%
tok mindegy mit csinalsz, csak huzzatok gumit.
2015. máj. 20. 11:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te most a barátja vagy, nem nőként gondol rád. Talán a te társaságodban nem kell macsóznia, hanem önmagát adhajta. Talán ettől szimpi vagy neki. De lehet, hogy ennyi. A macsóknál is van olyan, hogy kifelé oroszlánt mutat, kettesben meg bújós. Ha erről lenne szó, akkor is legalább jelét mutatná. Azért 3 hónap alatt viszont mégiscsak eljuthattatok volna már odáig, hogy egymás szemébe néztek zavartan, vagy majdnem megcsókolt...arról nem is beszélve, hogy netán tényleg meg is csókolhatott volna. Mert ahogy elmondod, azért ez neki máskor nem szokott probléma lenni, sőt. Ha most is kavar másokkal,akkor te nem vagy a pakliban benne, csak barát vagy. Próbáld ki, hogy nem érsz rá mindig, mert dolgod van. Próbáld ki, hogy nem egy inaktív sráccal töltöd az idődet, hanem a barátnőiddel...mert ugye vannak? Ha meg direkt arra mész, hogy ő legyen az első, akkor mire vársz? Hogy beléd szeret?
2015. máj. 20. 12:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Több lánnyal egy éjszaka? Na, hallod, én ilyennel már csak ezért se akarnék együtt lenni még egy éjszakára sem. Ki tudja, honnan milyen fertőzést szed össze és ad tovább...

De a te életed...

2015. máj. 20. 12:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

én úgy gondolom, hogy egy olyan "férfi" aki több lányt is felszed egy éjszaka alatt, az nem várt volna 3 hónapig ha le akarna feküdni veled. nyilvánvalóan csak barátként tekint rád, vagy tudja hogy nem volt még ügyed úgy, és nem akarja hogy ő legyen neked az első..

ja és hidd el tapasztalat, hogy hiába hiszed azt, hogy jaj nem fog jelenteni semmit, igenis megmarad az első .. főleg pasiügyileg... ne bassz ki magaddal mint én tettem, inkább várj arra aki szeret és kapcsolatban veszítsd el.

ezzel a fiúval meg legyetek jóban és kész.

bár tény, hogy én biztos hozzá nem nyúlnék, ha tényleg annyi csajjal lett volna.

de az is biztos hogy a fele kamu, csak szeret menősködni

2015. máj. 20. 14:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Óh én egy hosszú kapcsolat után senkitől nem akartam semmit,csak laza kapcsolatot. Megfogadtam sose leszek szerelmes. Tartottam is majd három évig. Aztán besétált valaki az életembe. Éreztem,hogy talán többet érzek,de gyorsan elhesegettem a gondolatot. Szexeltünk egyszer-kétszer,haverok lettünk. Most meg rájöttem,h totál szerelmes vagyok. Ő az az ember akire vágytam. Sajna egyoldalú :-( Soha ne mond,hogy soha. Főleg ne szerelemben ;-)
2015. máj. 21. 07:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként egy barátnőm ugyan így járt. Helyi macsóval haverok lettek. Sokáig nem volt semmi majd a srác elvette a szüzességét. Mondanom se kell,hogy sírás lett a vége a lány részéről!
2015. máj. 21. 07:56
 17/18 anonim válasza:
100%
Én meg csak kommenteket jöttem olvasni :D
2015. máj. 21. 21:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm is így volt egy helyi menő focistával, kb 2-3 évig MINDIG sírt ha kicsit ivott és előjöttek az érzelmek. Anyád valószínűleg látott már pár dolgot, és nem akarja hogy így járj.

Mókás dolognak tűnik, de én inkább olyannal veszítettem el akivel szerettük egymást. Szakítottunk, de nem bántam meg.

Amúgy ha ennyi csaja volt, én lefújnám valami fertőtlenító cuccal, és gumikesztyűben nyúlnék hozzá, de te tudod.

:D

2015. máj. 22. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!