Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm jogosan nem akar eljönni az eksüvőre?
Figyelt kérdés
Fotós vagyok (fashion a profilom tehát ez egy különleges alkalom) és felkért egy haverom, hogy fényképezzem az esküvőjét. Nem olyan nagyon jó barátom, hanem ez a kb osztály/évfolyamtárs/távoli kollega szint, de szívesen elvállaltam ingyen. A meghívó nekem is meg a barátnőmnek is szól viszont ő nem szeretne jönni, mert én nem tudnék vele lenni kb az esemény háromnegyede alatt, ő meg senkit nem ismer és azt mondja nem akarja ezeket a kellemetlen te honnan ismered az ifjú pár kérdéseket, és azon parázik h mit fog csinálni egyedül. Nekem ez elég szarul esik, mert végülis ő a barátnőm, a plusz egy főm, és nem fog jönni. Nem önzőség részéről, hogy ezért nem jön velem? (ő 18 én meg 21 éves vagyok és másfél éve vagyunk együtt)2017. júl. 14. 18:32
41/45 anonim válasza:
Teljesen megértem a barátnődet, én se mennék. Minek teszel ki egy kérdést ha képtelen vagy elfogadni, hogy nem neked van igazad ??
42/45 anonim válasza:
Kérdező, ne légy már ilyen önző. Figyelembe se veszed az ő akaratát. A válaszaid alapján az is elgondolkodtató, hogy te szereted ezt a lányt, vagy csak körbe akarod mutogatni, mert "olyan szép".
Nagyon erőszakos vagy, és ezt a nők nem igazán szeretik.
NEM érezné ott jól magát attól, hogy te az ő helyében jól éreznéd magad. Igaza van teljesen.
43/45 anonim válasza:
25# ha nem fotósként mennél, akkor totál igazat adnék, de így nem. A 22# es válaszodra reagálva meg bekaphatod. Amúgy meg a barátnőd nem bazári majom hogy mutogasd. Nőlj már fel.
44/45 A kérdező kommentje:
jó, oké felfogtam majd lesz vmi
2017. júl. 15. 20:31
45/45 anonim válasza:
Én sem mennék, minek?
Te dolgozni mész, a négy órából hármat fényképezel, én meg addig mit csinálok? Ülök, és nézek ki a fejemből.
Felejtős, mellesleg ha ezért önzőnek hívnál, erősen elgondolkodnék a továbbiakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!